Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Σαμαράς: Αναλαμβάνω προσωπικά την μεταρρύθμιση του δημοσίου

Σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους υπουργούς Στουρνάρα, Μανιτάκη και Σταμάτη

Σπύρος Γκουτζάνης

Την πρόθεσή του να αναλάβει προσωπικά την παρακολούθηση της διοικητικής μεταρρύθμισης και την αξιολόγηση της δημόσιας διοίκησης εξέφρασε ο πρωθυπουργός σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους, μετά τη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το πρωί της Παρασκευής. Ο κ. Αντώνης Σαμαράς είπε ακόμη ότι στόχος είναι να υπάρξουν αποτελέσματα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, στην εξοικονόμηση πόρων και στην πάταξη της γραφειοκρατίας.

Εντός των προσεχών ημερών, ο κ. Σαμαράς θα αποστείλει επιστολή σε όλα τα υπουργεία, στην οποία θα τονίζει τη σημασία της διοικητικής μεταρρύθμισης, για την οικονομία, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες και θα ζητά από τους υπουργούς να επιταχύνουν τις διαδικασίες.

Νίκος Δένδιας: "Η κατάσταση στο κέντρο ξεπερνά τα όρια της φαντασίας"

Τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ενημέρωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας για τα θέματα άμεσης προτεραιότητας της αρμοδιότητάς του.

Αν και το πρώτο σε προτεραιότητα θέμα που αυτόν τον καιρό απασχολεί την ηγεσία του υπουργείου είναι η δασοπυρόσβεση, μετά τη συνάντηση ο κ. Δένδιας έκανε αναφορά και σε άλλα χρόνια προβλήματα και αναφερόμενος στα θέματα του κέντρου της Αθήνας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει νόημα να μείνω υπουργός Δημόσιας Τάξης και να βλέπω αυτή τη βόμβα διαρκώς να επεκτείνεται».

Όπως είπε, δεν μπορεί να κάθεται και να κοιτάει «τα κέντρα των πόλεων να καταλαμβάνονται το ένα μετά το άλλο».

Η Συνέχεια του 4ου Φεστιβάλ Πολυγύρου

κλικ για μεγέθυνση
Με την παράσταση «Εδώ Λιλιπούπολη» συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου το 4ο Φεστιβάλ Πολυγύρου.

Πρόκειται για μια μουσική παράσταση, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, με τραγούδια της επιτυχημένης ραδιοφωνικής εκπομπής (1976-1980) «Εδώ Λιλιπούπολη» του Γ΄ Προγράμματος, όταν ήταν υπό τη διεύθυνση του Μάνου Χατζιδάκι.

Η παράσταση πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2011 στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

Τους στίχους των τραγουδιών έχει γράψει η Μαριανίνα Κριεζή και τη μουσική οι ταλαντούχοι συνθέτες Λένα Πλάτωνος, Νίκος Κυπουργός, Δημήτρης Μαραγκόπουλος και Νίκος Χριστοδούλου.

Αναγκαίες διευκρινίσεις γύρω από το Τάμα του Έθνους

Σωματεῖον
«ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ»

Ἕδρα: MOYΣΩΝ 14, 15452 ΨΥΧΙΚΟΝ
Τηλ. 0030  2103254321-2,    fax 210-3236978
e-mail: fot_gram@otenet.gr ἱστοσελίς: www.fotgrammi.gr
Ἀριθ. Ἀποφ. Πρωτοδικείου Ἀθηνῶν 3079/2008
Α.Φ.Μ. 998406487 ΔΥΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
ΓΥΡΩ ΑΠΟ
ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Ἐπιστολὴ ὑπ᾿ ἀριθμ. 550/13.7.2012

Ἐπειδὴ προφανῶς πολλὲς φίλες ἱστοσελίδες, οἱ ὁποῖες ἀναρτοῦν διάφορα κείμενά μας ἢ εὐνοϊκὰ σχόλια τοῦ γραπτοῦ καὶ ἠλεκτρονικοῦ τύπου, καθὼς καὶ ἄπειροι ἀναγνῶστες δὲν γνωρίζουν ποῖοι εἴμεθα, τί πρεσβεύομε, σκοπούς, δραστηριότητες καὶ προοπτικὲς τῶν φορέων μας :