Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Προεκλογική εκδήλωση του Ευθύμη Καρανάσιου αύριο στον Πολύγυρο

κλικ για μεγέθυνση

«Πρώτα θα με ψηφίσετε και μετά θα σας σώσω»!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Αν καταλάβαμε καλά, ο κ. Βενιζέλος προσπαθεί τελευταίως να μας πείσει πως η μεν αυτοδυναμία που επιδιώκει η Νέα Δημοκρατία είναι ανέφικτος στόχος, η δε πρωτιά του ΠΑΣΟΚ είναι… εφικτός!

Θεωρεί δηλαδή πιθανό να… κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές – διότι αυτό σημαίνει μια τέτοια «πρωτιά» - αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι η Ελλάδα κατοικείται από παράφρονες και μαζοχιστές αυτόχειρες, οι οποίοι θα σπεύσουν να επιβραβεύσουν τον βίο και την πολιτεία του ιδίου, του προκατόχου του και όλων όσων κυβέρνησαν (λέμε τώρα) τη χώρα τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Στο μεταξύ, μας εμφάνισε και ένα ακόμη εφεύρημα: Τάσσεται, λέει, υπέρ μιας κυβέρνησης ευρύτατης συνεργασίας στην οποία θα συμμετέχουν όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις.

Η ομιλία του Πάνου Καμμένου στην Θεσσαλονίκη (Video)

Επίσκεψη Βασίλη Μιχαλολιάκου στην Χαλκιδική

Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 ο Δήμαρχος Πειραιά, τέως Υπουργός Εθνικής Άμυνας και κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ Βασίλειος Μιχαλολιάκος, θα επισκεφθεί τη Χερσόνησο της Κασσάνδρας και συγκεκριμένα τα δημοτικά διαμερίσματα της Αφύτου στις 9:30, της Χανιώτης στις 10:15, του Παλιουρίου στις 11:00, της Νέας Σκιώνης στις 11:45 και τέλος θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα του Δήμου Κασσάνδρας, την Κασσανδρεία στις 12:30.

Κατά την επίσκεψή του, θα συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής, παραγωγικούς φορείς και στελέχη του κόμματος της ΝΔ. Η επίσκεψη του Δημάρχου Πειραιά στην Κασσάνδρα καταδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά για τον Νομό Χαλκιδικής και ειδικότερα για την Κασσάνδρα, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους αλλοδαπούς τουρίστες.

Σταύρος Καλαφάτης: Πρόσκληση στην κεντρική προεκλογική του ομιλία


Ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Καλαφάτης, καλεί τους Θεσσαλονικείς στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, την Παρασκευή 4 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στο Porto Palace.

Η ομιλία θα γίνει στην αίθουσα "Grand Pietra" του ξενοδοχείου Porto Palace, 26ης Οκτωβρίου 65, περιοχή "Σφαγεία".

8η Χορωδιακή Συνάντηση στο Δήμο Σιθωνίας

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ν. Μαρμαρά «Προικόννησος» διοργανώνει την 8η Χορωδιακή Συνάντηση το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 και ώρα 20.00 στην αίθουσα Μeliton hall του ξενοδοχείου «Μελίτον» , Πόρτο Καρράς Grand Resort.

Στην 8η Χορωδιακή Συνάντηση θα συμμετέχουν οι χορωδίες :

α) Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών
β) Μουσικομορφωτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης «Ορφέας»
γ) Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μαρμαρά «Παρθενών»

Πρόγραμμα Επισκέψεων Ευθύμη Καρανάσιου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΗ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ, ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, ο Ευθύμης Καρανάσιος, υποψ. Βουλευτής της ΝΔ, θα επισκεφτεί:
Την Πέμπτη 03 Μαΐου 2012

1. Την Χανιώτη, ώρα 11:30
2. Το Πευκοχώρι, ώρα 12:00
3. Το Παλιούρι, ώρα 12:30
4. Την Αγ.Παρασκευή, ώρα 13:00
5. Το Στανό ,ώρα 18:30
6. Τη Βαρβάρα, ώρα 19:30
7. Την Αρναία, ώρα 20:30

Το ιστολόγιο του Ευθύμη Καρανάσιου:
http://ekaranasios.blogspot.com/