Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Άδωνις Γεωργιάδης: «Μου έριξε κουτουλιά ο Κασιδιάρης»

Μία άγνωστη ιστορία βίας με «πρωταγωνιστή» και πάλι τον Ηλία Κασιδιάρη αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

«Πριν από τρία χρόνια είχα πάει στην πλατεία Αττικής να παραλάβω ένα ψήφισμα των κατοίκων για το μεταναστευτικό. Εγώ δεν γνώριζα τότε τον κ. Κασιδιάρη. Με περικύκλωσε μαζί με άλλους δέκα και μου είπε "τι θες εσύ εδώ ρε;" και κάτι άλλα. Εγώ δεν έδωσα σημασία, είπα "αφήστε με να κάνω τη δουλειά μου".

Ο συγκεκριμένος κύριος, λοιπόν, μου έριξε μια κουτουλιά.

Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 24χρονος φοιτητής από την Παιανία (Video)

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα το μεσημέρι, ο 24χρονος που σκότωσε τον ληστή που μπηκε σπίτι του την Πέμπτη στην Παιανία.

Οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι να εμφανίζεται κάθε 15 ημέρες στο ΑΤ της περιοχής του και η αποφαση του εισαγγελέα στηρίχθηκε στο σκεπτικό ότι ο πρότερος έντιμος βίος του δείχνει ότι δεν είναι απειλή για την κοινωνία.

Νωρίτερα ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχής στον 24χρονο φοιτητή.

Oι λαχανοντολμάδες της Μέρκελ

Η γερμανίδα καγκελάριος καλείται να αλλάξει. Μπορεί;

O Εconomist παρακαλάει την κυρία Μέρκελ να αλλάξει: κυρία Μέρκελ, προσπαθείτε τόσο καιρό να κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό, αλλά φαίνεται ότι η επιμονή της ότι η λιτότητα θα φέρει την αλλαγή, δε μοιάζει να πετυχαίνει. Το ερώτημα πλέον δεν είναι τι είναι σωστό, αλλά τι είναι δυνατό.

Ανάλογα άρθρα γράφονται και από άλλα περιοδικά με μεγάλη επιρροή, όπως ο New Yorker. «Είτε πρόκειται για σκληρά εργαζόμενους Γερμανούς απέναντι σε τεμπέληδες Έλληνες, είτε για παραδόπιστους Γερμανούς απέναντι σε ελεύθερους Έλληνες», το θέμα αυτή τη στιγμή είναι να μην βουλιάξει όλο το καράβι. Και οι εξωτερικοί παρατηρητές, που δεν ενδιαφέρονται τόσο για το τι είναι σωστό και τι δίκαιο αλλά για την οικονομική σταθερότητα, ζητούν από την κυρία Μέρκελ –και από τη Γερμανία, την οποία εκπροσωπεί – να κάνει κάτι που είναι έξω από το χαρακτήρα της.

Αναφορές για ΑΤΙΑ στον κυπριακό ουρανό (video) - Ti λέει η Ρωσία

Οργιάζουν οι φήμες καθώς πληθαίνουν οι αναφορές πολιτών, για εμφάνιση αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από την Κύπρο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ΑΤΙΑ(UFO) "εμφανίστηκαν" πάνω από τη Λευκωσία, τη Λάρνακα και την Πάφο.

Eπίσης, για περίεργο φως στον ουρανό κάνει λόγο το Ισραήλ και ο Λίβανος.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για UFO στην Κύπρο, τόσο στις ελεύθερες περιοχές όσο και στα κατεχόμενα.

Δελτίο Τύπου του Ευθύμη Καρανάσιου

Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Ευθύμης Καρανάσιος συνεχίζει τις επαφές του με εκπροσώπους φορέων, παραγωγικών τάξεων και με πολίτες της Χαλκιδικής που επισκέπτονται καθημερινά το γραφείο του στον Πολύγυρο, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Ο κ. Καρανάσιος πραγματοποιεί επίσης συναντήσεις με πολίτες σε χωριά του Νομού και συζητάει μαζί τους για τα καθημερινά  προβλήματα και την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει , λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελληνική οικονομία.

"Πάρτα Σύριζα" (Video)

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αυτό το video που είναι αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι σχεδόν χωρίς υπογραφή... Είναι προφανής ο πολιτικός χώρος προελεύσεως.

Ο Γιώργος Παπαδάκης καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του Κ. Ζούλα και της «Καθημερινής»

Την πρόθεσή του να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του δημοσιογράφου, Κωνσταντίνου Ζούλα, ανακοίνωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ο Γιώργος Παπαδάκης, με αφορμή το σημερινό άρθρο του  στην «Καθημερινή», στο οποίο γίνεται λόγος για «στημένα τηλεοπτικά παράθυρα για χάριν της τηλεθέασης».

«Κύριε Ζούλα όταν με κοντά παντελονάκια είχες έρθει στον ΑΝΤ1 κοκκίνιζες όταν με κοίταζες! Τώρα πρέπει να κοκκινίζεις με αυτά που γράφεις. Πάντως, παρ' όλα αυτά, εμείς σε καλούμε να μιλήσεις κι εδώ στην εκπομπή. Είναι κατάπτυστο το δημοσίευμα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδάκης και συνέχισε αρκετά εκνευρισμένος:

Στο πλευρό του φοιτητή κάτοικοι της Παιανίας (Video)

Φώναζαν «αθώος» κατά την προσέλευσή του 25χρονου στο δικαστήριο

Με επευφημίες και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν στο δικαστήριο κάτοικοι της Παιανίας τον 25χρονο φοιτητή, που πυροβόλησε και σκότωσε χθες τα ξημερώματα αλλοδαπό διαρρήκτη, ο οποίος με άλλα άτομα είχε επιχειρήσει να ληστέψει τρία σπίτια στην περιοχή.

Κατά την προσέλευση του ενώπιον του εισαγγελέα, οι κάτοικοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα φωνάζοντας «αθώος».

Ο δράστης που έχασε τη ζωή του είχε απειλήσει με μαχαίρι, μαζί με τον συνεργό του, τη μητέρα του 25χρονου φοιτητή.

Με οδηγό επιβίωσης οι τουρίστες στην Ελλάδα του 2012

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Δεν περίμενε κανείς, βέβαια, να λύσει το πρόβλημα μια υπηρεσιακή κυβέρνηση. Θα περίμενε, όμως, όσοι καλούνται να λάβουν οποιαδήποτε απόφαση να διαθέτουν τον κοινό νου – πολύ περισσότερο αν προτάθηκαν και ανέλαβαν την ευθύνη της συμμετοχής σε μια υπηρεσιακή κυβέρνηση επειδή διαθέτουν κάποια προσόντα.

Ο λόγος για το – αιώνιο – πρόβλημα της λειτουργίας των μουσείων της καθημαγμένης χώρας, η οποία δεν είναι σε θέση να εισπράττει έσοδα ούτε από τους μοναδικούς πολιτιστικούς θησαυρούς της, δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα στην «βαριά βιομηχανία» της, δηλαδή στον τουρισμό.

«Θα τον είχα πλακώσει...» (Video)


«Εγώ δεν έχω την ψυχραιμία του Μητσοτάκη για να είμαι ειλικρινής....Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πάρει και από την μαμά μου ένα κομμάτι του εκρηκτικού της χαρακτήρα. Εγώ νομίζω θα τον είχα πλακώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη για την επίθεση του Η. Κασιδιάρη στην Ρένα Δούρου και την Λιάνα Κανέλλη.

Μεγάλη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Μέγαρα (φωτογραφίες)


Φωτογραφίες από την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου στα Μέγαρα

Αίσιο τέλος στην υπόθεση απαγωγής του 15χρονου στην Χαλκίδα

To παιδί είναι καλά στην υγεία του

Δημήτρης Πώποτας, Άριας Καλύβα

Αφέθηκε ελεύθερος, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Πέμπτης στη Δροσιά Χαλκίδας, ο 15χρονος μαθητής που απήχθη στις 8 το πρωί της ίδιας ημέρας στη Χαλκίδα.

Το παιδί τηλεφώνησε στους γονείς του και τους ενημέρωσε ότι είναι καλά στην υγειά του και αμέσως στο σημείο έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις προκείμενου να ξεκινήσουν κυνήγι για τον εντοπισμό των απαγωγέων.

Ο 15χρονος που είναι γιος του διευθυντή της Εθνικής τράπεζας στη Χαλκίδα απήχθη από ομάδα ενόπλων έξω από το σπίτι του την ώρα που πήγαινε στο σχολείο για να δώσει γραπτές εξετάσεις.

Μήνυση της Ρένας Δούρου στον Ηλία Κασιδιάρη

Μήνυση εις βάρος του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη κατέθεσε η Ρένα Δούρου.

Στη μήνυση της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η επίθεση με ποτήρι με νερό κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 χαρακτηρίζεται ως απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση.

Ο Κασιδιάρης κατόπιν χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλλη.