Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Στο στόχαστρο μαχητικών και πλοίων τουρκική κορβέτα που έφθασε έως τη Τζια

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΑΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Στο στόχαστρο μαχητικών και πολεμικών πλοίων μπήκε με εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου η τουρκική κορβέτα «TCG BANDIRMA» που εισήλθε στα εθνικά χωρικά μας ύδατα σήμερα τα ξημερώματα και έφτασε προκλητικότατα έως τη Τζια.

Η κίνηση αυτή από την Άγκυρα «τορπιλίζει» ευθέως τις ενέργειες που ξεκίνησαν σήμερα για την επίλυση του Κυπριακού.

Η μεγάλη αυτή εχθρική μονάδα που φέρει ισχυρό οπλισμό, απέπλευσε από το λιμάνι της Σμύρνης και στις 06:25 εισήλθε σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ της Ευβοίας και της Άνδρου. Πέρασε από το στενό Καφηρέα και ακολούθησε Νότια-Νοτιοδυτική πορεία .

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στα διόδια Μαλακάσας

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα οι εννέα συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος, δυο αντιδήμαρχοι και τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι του Ωρωπού, για τον εμπρησμό στα διόδια της Μαλακάσας.

 Οι εννέα συλληφθέντες προσήλθαν στο γραφείο του εισαγγελέα το πρωί της Τρίτης. Την ίδια ώρα, περίπου 500 άτομα, κυρίως κάτοικοι του Ωρωπού, είχαν συγκεντρωθεί σε ένδειξη συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, εμπρησμού,

Άφαντος ο Κώστας Σακκάς - Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους

Δεν εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα ως όφειλε στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του επεβλήθησαν ο Κώστας Σακκάς.

 Ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» έπρεπε, στο πλαίσιο των όρων αποφυλάκισής του, να παρουσιαστεί έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ο 30χρονος έπρεπε να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και τη Δευτέρα ήταν η μέρα για την τήρηση του συγκεκριμένου όρου.

Γιώργος Πιπερόπουλος: Κλείστε το webcam στο κομπιούτερ σας!...

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Για τους κινδύνους που σχετίζονται με τη χρήση των κομπιούτερ και του διαδικτύου (internet) έγραψα πρόσφατα (σε αντιστροφή του κλασικού «ουδέν καλόν αμιγές κακού») και ευχαριστώ δημοσίως τους φίλους/φίλες οικοδεσπότες των ελληνικών blogs που φιλοξένησαν το άρθρο μου.
http://piperopoulos.blogspot.com/2014/02/blog-post.html

Επιστρέφω σήμερα στο θέμα κινδύνων του διαδικτύου θυμίζοντάς σας το γνωστό «αίνιγμα» που χρησιμοποιούμε οι Έλληνες στα παιδικά μας χρόνια εδώ και πολλές γενιές και αναφέρεται, όπως γνωρίζουμε, στον ήλιο:

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημ. Σχολείου Πολυγύρου

κλικ για μεγέθυνση