Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Θρυλική δήλωση Ταμήλου: Πριν είχαμε κυβέρνηση "συρτό", τώρα έχουμε κυβέρνηση ταγκό

Ενθουσιασμένος δήλωσε με τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος (που βαριόταν και...έχανε τον χρόνο του αφού δεν πληρωνόταν στις συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών επιτροπών): «Αποκτήσαμε κυβέρνηση… ταγκό» φέρεται να είπε και συμπλήρωσε ότι: «Πρώτα με τον κ. Κουβέλη είχαμε κυβέρνηση… συρτό».

Την ίδια ώρα ο βουλευτής φέρεται να ζήτησε να γίνει προσέγγιση του Πάνου Καμμένου ώστε να μπει στην κυβέρνηση.

«Δεν φτάνουμε σε τετραετία χωρίς Καμμένο.

Απίστευτο! Μητροπολίτης πέταξε τα ράσα και εμφανίστηκε με κοστούμι (φωτό)


Εκπροσώπησε επίσημα την Εκκλησία της Ελλάδας στην Κίνα φορώντας γραβάτα καθώς είναι υπέρμαχος της κατάργησης του ράσου

Έκανε την ανατροπή ο Μητροπολίτης Δωδώνης (πρώην Ζακύνθου) Χρυσόστομος!!!

Φορώντας πολιτικά (!!!), καθώς είναι ο υπέρμαχος της κατάργησης του ράσου και θιασώτης ένα σωρό αντορθόδοξων «νεωτερισμών», ταξίδεψε στην Κίνα στην έκθεση Τουρισμού ΕXPO 2013 για να εκπροσωπήσει την Εκκλησία της Ελλάδος!

Η Χρυσή Αυγή προειδοποιεί τη... «Νέα ΠΑΣΟΚρατία» (Video)

ME AΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

 Η Χρυσή Αυγή χθες το βράδυ δεν έβγαλε ανακοίνωση μετά τον ανασχηματισμό αλλά αρκέστηκε στην ανακοίνωσή της λίγο πριν τη δημοσιοποίηση του νέου σχήματος.

Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου σήμερα έδωσε τη δική της απάντηση για τον ανασχηματισμό αναρτώντας ένα βίντεο και προειδοποιώντας για τη "Νέα ΠΑΣΟΚρατία" όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το παράπονο του Ντινόπουλου - «Έχουν γίνει όλοι υπουργοί, εμένα πηδήξανε» (video)

Πικραμένος για το ότι δεν επελέγη να λάβειμέρος στη νέα σύνθεση της κυβέρνησης, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος.

«Σίγουρα είναι μια κυβέρνηση που έχει δύσκολο έργο. Εμείς ως απλοί βουλευτές θα την στηρίξουμε», είπε, προσθέτοντας ότι: «Εγώ δεν πιστεύω ότι το μνημόνιο είναι καλό. Πιστεύω ότι η χώρα αναγκάστηκε να υπογράψει το μνημόνιο γιατί αλλιώς θα χρεοκοπούσε και η εναλλακτική λύση με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν καταστροφική. Αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε το μνημόνιο το 2012 γιατί είχαν γίνει πολλά λάθη από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και από συγκεκριμένους υπουργούς που είπαν ότι δεν το είχαν διαβάσει καν».

Reuters: Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα εξαντλήσει τετραετία

Στο σχηματισμό της νέας δικομματικής κυβέρνησης συνεργασίας αναφέρεται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, την οποία χαρακτηρίζει «αποδυναμωμένη» και επισημαίνει ότι μπορεί να «άντεξε» την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ, ωστόσο τώρα θα πρέπει να αντισταθεί στις απαιτήσεις των δανειστών της Ελλάδας εάν θέλει να επιβιώσει.

 Το δημοσίευμα το οποίο έχει τίτλο «Η τραυματισμένη ελληνική κυβέρνηση θα συρθεί – Θα σκληρύνει τη στάση της προς τους δανειστές», αναφέρει πως, μετά από ένα χρόνο στην εξουσία, ο Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε ένα «ισχυρό χτύπημα» με την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ, αναγκαζόμενος πλέον να «τα βρει» με τον μοναδικό σύμμαχο που του απέμεινε, το ΠΑΣΟΚ, δίνοντας του κεντρικές θέσεις στην κυβέρνηση και κάνοντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο υπουργό.