Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Απολογισμός Χριστουγέννων Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου "Η ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ"

κλικ για μεγέθυνση

Yποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας


Η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, που συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, ενέκρινε τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΔΡΑΜΑ


    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΠΑΓΚΑΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

    ΠΑΤΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

    ΤΟΥΡΤΟΥΡΗ ΜΥΡΤΩ - ΡΟΖΑ

Τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής

Στη Β' Αθηνών κατεβαίνει η σύζυγος του Ν.Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, ο Ηλίας Παναγιώταρος

Υποψήφιος τόσο στην Α' όσο και στη Β' Αθηνών θα είναι ο ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας βρίσκεται και πάλι ο Χρήστος Παππάς.

Στη Β' Αθηνών κατεβαίνει -μεταξύ άλλων- η σύζυγος του Ν.Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, ο Ηλίας Παναγιώταρος και η σύζυγος του προφυλακισμένου βουλευτή Γιώργου Γερμενή, ενώ στο Υπόλοιπο Αττικής ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ - Ολα τα ονόματα

Τους υποψηφίους που θα κατέβουν στις εκλογές με το ΚΚΕ παρουσίασε ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας την Πέμπτη.

Ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθήνας και στη Βοιωτία, ενώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι η Αλέκα Παπαρήγα. Επίσης, στο Επικρατείας συμμετέχει και ο Κώστας Πετρόπουλος, πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ.

Τα ψηφοδέλτια απαρτίζουν, όπως τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, καθηγητές, δάσκαλοι, αλλά και επιστήμονες, γιατροί, από τον χώρο της δημοσιογραφίας και πολιτισμού. «Υπάρχει ανανέωση», τόνισε ο κ. Κουστούμπας και ανέφερε ότι οι γυναίκες αποτελούν το 35% του συνόλου και οι ηλικίες από 25-39 ετών είναι το 34,4%.

To Mέτωπο και οι εκλογές (Δέκα ερωτήματα και ορισμένες σκέψεις)


του Βασίλη Λιόση
 
Πρόσφατα, με αφορμή τη διαδικασία για εκλογή προέδρου της δημοκρατίας και την πιθανότητα διεξαγωγής βουλευτικών εκλογών, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ προέβη σε σχετική ανακοίνωση που ανάμεσα στα άλλα εμπεριέχει και μία πρόταση για εκλογική συνεργασία.   

Η πρόταση κάνει λόγο για «πολιτική συνεργασία και συσπείρωση των αντικαπιταλιστικών, αντιιμπεριαλιστικών, αντιΕΕ, αντισυστημικών δυνάμεων και αγωνιστών. Επιδιώκει η πολιτική συνεργασία, συγκροτούμενη στη βάση του αναγκαίου πλαισίου, όπως το καθόρισε το Π.Σ.Ο., να έχει και εκλογική έκφραση, εφ’ όσον υπάρξουν αυτές».

Κρήτη: Κεραυνός άνοιξε τάφους - Διέλυσε εκκλησία (Video)


Λεωνίδας Φιλικόζης

Φέρετρα με νεκρούς αποκαλύφθηκαν στο φως της ημέρας στο χωριό Βλάτος Κισάμου, στα Χανιά, έπειτα από ισχυρό χτύπημα κεραυνού σε νεκροταφείο.

Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της Τετάρτης, με τον κεραυνό να διαλύει τάφους και να προκαλεί ζημιές σε παρακείμενη εκκλησία.

Οι κάτοικοι μιλούν για πρωτόγνωρο περιστατικό και ζητούν βοήθεια,