Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Συνελήφθη ο 21χρονος Πακιστανός για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ DNA

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο 21χρονος Πακιστάνος, ο οποίος σύμφωνα με την πρώτη ταυτοποίηση γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι του, είναι ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της 15χρονης μαθήτριας στην Πάρο.

Ο 21χρονος κρατείται στη ΓΑΔΑ και δεν έχει ομολογήσει ακόμα. Ωστόσο είναι πλέον θέμα χρόνου να βγουν και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος και η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Ο Πακιστανός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες και αμέσως οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Χρυσή Αυγή: Συριακή εισβολή από τον Έβρο

Καθημερινά 600 και πλέον λαθραίοι εισβολείς από την Συρία περνούν τα σύνορά μας στον Έβρο. Ουδεμία αντίδραση από το άθλιο ελλαδικό κράτος που εισπράττει λεφτά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για να μετατρέψει την χώρα σε σκουπιδότοπο της Ευρώπης.

Οι συνοριοφύλακες που έχουν σταλεί στον Έβρο, έχουν μοναδική εντολή να καταγράφουν τους εισβολείς και εν συνεχεία οι λαθρομετανάστες οδεύουν με λεωφορεία στην Αθήνα.

Επιπλέον, οι Έλληνες Αστυνομικοί διαβιώνουν σε πολύ χειρότερες από τους λαθρομετανάστες. Πρέπει να μπει τέλος σε αυτό το αίσχος!

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Από γάμο στη Νιγρίτα (φωτογραφία)

χαχαχαχα :)

Πηγή φωτογραφίας: Δεξί Εξτρεμ

Προχωρά η διαπλάτυνση τμήματος της E.O. Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο

Στη βελτίωση και τη διαπλάτυνση της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, στο τμήμα Θέρμη - όρια νομού Θεσσαλονίκης - Γαλάτιστα, σε μήκος 20,4 χιλιομέτρων, προχωρά η Εγνατία Οδός.

Η Εγνατία Οδός υπέγραψε σύμβαση κατασκευής του έργου συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 36 εκατ. ευρώ. Το έργο έχει προθεσμία περαίωσης 30 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Εκτός ΝΔ ο Νίκος Νικολόπουλος

Για σχόλια στο Twitter

Χρήστος Μπόκας

Εκτός ΚΟ της ΝΔ τέθηκε ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, ενώ ο υπεύθυνος δεοντολογίας του κόμματος, Γιάννης Τραγάκης, μελετά και τη διαγραφή του βουλευτή από το κόμμα. Σχετικές επιστολές έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς τόσο στον κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη όσο και στον κ. Τραγάκη.

Αφορμή για τη διαγραφή αποτέλεσε σχόλιο στο twitter του κ. Νικολόπουλου, όπου αναφέρει: «Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης "όνειρο ήταν", την λησμονήσαμε. Ο λαός ξεπνεομένος τι να περιμένει; Την τροϊκανή επιείκεια ή την τιμωρία;».