Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Συνελήφθη ο 21χρονος Πακιστανός για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ DNA

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο 21χρονος Πακιστάνος, ο οποίος σύμφωνα με την πρώτη ταυτοποίηση γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι του, είναι ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της 15χρονης μαθήτριας στην Πάρο.

Ο 21χρονος κρατείται στη ΓΑΔΑ και δεν έχει ομολογήσει ακόμα. Ωστόσο είναι πλέον θέμα χρόνου να βγουν και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος και η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Ο Πακιστανός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες και αμέσως οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.


Μετά την εξέλιξη αυτή οι αξιωματικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων ατόμων στην επίθεση.

Ο 21χρονος Πακιστανός, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο εργοδότης του, έξι ημέρες μετά το περιστατικό με την 15χρονη μαθήτρια του ζήτησε να τον πληρώσει για να φύγει από το νησί.

Tην ίδια ώρα, η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της σταθερά ελεγχόμενη. Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Ιουλίου, η κοπέλα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή.

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: