Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Γιορτή της γυναίκας - Μια ποιοτική και χρήσιμη εκδήλωση στον Πολύγυρο

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Μια ποιοτική και χρήσιμη εκδήλωση στον Πολύγυρο

Του Γιάννη Κύρκου Αικατερινάρη

Αρχιτέκτονα, π. προέδρου του ΤΕΕ/ΚΜ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Γυναικών Επιχειρηματιών (Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε.) οργάνωσαν το Σάββατο 7-3-2015 μια σπουδαία εκδήλωση με θέμα «Οι γυναίκες επιχειρηματίες τολμούν». Η εκδήλωση ήταν διττή, καθώς περιλάμβανε ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρεμβάσεις και προβολή video, ενώ παράλληλα υπήρχε μια ενδιαφέρουσα όσο και κατατοπιστική «Έκθεση βιολογικών προϊόντων της Χαλκιδικής».

ITB 2015 - Συγκρατημένη αισιοδοξία σε δύσκολη περίοδο

Με μεγάλες προσδοκίες συμμετείχε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στο Βερολίνο (ITB 2015) που πραγματοποιήθηκε 4-8 Μαρτίου 2015. Προσδοκίες οι οποίες επαληθεύτηκαν από την επισκεψιμότητα, το τεράστιο ενδιαφέρον των επαγγελματιών του τουρισμού και την εμπιστοσύνη που έδειξε το γερμανικό κοινό καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε ως συν-εκθέτης στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού προβάλλοντας τις ομορφιές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Χαλκιδικής. Τον Οργανισμό εκπροσώπησαν ο Πρόεδρός του και Πρόεδρος των ξενοδοχείων Χαλκιδικής, κ. Γρηγόρης Τάσιος, ο διευθυντής του, κ. Γιώργος Μπρουτζάς, η διευθύντρια μάρκετινγκ, κα. Τάνια Ακριτίδου καθώς και μεγάλος αριθμός ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων από όλες τις περιοχές της Χαλκιδικής.

Γιορτή της Γυναίκας: Μέρα γλεντιού αλλά και… ευαισθητοποίησης

 

Το γλέντι την ημέρα της γυναίκας, άλλωστε, έχει καθιερωθεί.

Οχι ότι υπάρχει κάτι κακό σ” αυτό. Αντίθετα, είναι μια ευκαιρία για διασκέδαση μακριά από τις «οικογενειακές υποχρεώσεις».8-3-2015