Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Το πρόγραμμα της Ιφιγένειας Κυριάκου για Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη


ΚΥΡΙΑΚΗ 20/9

ΑΓ. ΠΑΥΛΟ 18.30
ΛΑΚΚΩΜΑ 19.00
ΣΥΛΛΑΤΑ 19.30
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ 20.00


ΔΕΥΤΕΡΑ 28/9

ΝΙΚΗΤΗ 18.30
ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ 19.15
ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ 20.30


ΤΡΙΤΗ 29/9

ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ 12.00
ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ
Ν.ΡΟΔΑ 18.00
ΣΤΑΓΕΙΡΑ 18.30
ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ 19.00
ΣΤΡΑΤΩΝΙ 19.30
ΙΕΡΙΣΣΟΣ 20.00

Το πρόγραμμα του Γιάννη Δριβελέγκα για την Κυριακή


Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας

την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

θα μιλήσει στη Συκιά στις 11.30,

θα επισκεφτεί τη Σάρτη στις 13.30 και

θα μιλήσει στο Μαρμαρά στις 20.30.

Σκεπάζουν γιγαντοαφίσες του Καρατζαφέρη στην Κομοτηνή




Χθες το πρωί στην Κομοτηνή, παρουσία δικαστικού επιμελητή, σκεπάστηκαν οι γιγαντοαφίσες του Γιώργου Καρατζαφέρη, που ως γνωστόν είναι υποψήφιος βουλευτής στην Ροδόπη και στην Β' Αθηνών.

Ο λόγος μέχρι στιγμής είναι άγνωστος, προκαλεί όμως πολλά ερωτηματικά για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Είναι πρωτοφανές αυτό το περιστατικό και πολύ περίεργο. Θα θέλαμε να μάθουμε τον λόγο για τον οποίο σκεπάσανε τις αφίσες.

Επειδή πρόκειται για ευαίσθητο Εθνικό θέμα, πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί στο τι λένε και στο τι γράφουνε.

Το πρόγραμμα του Αργύρη Λαφαζάνη για την Κυριακή και την Δευτέρα


ΑΡΓΥΡΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

υποψ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Πολιτικό Γραφείο Πολυγύρου: 23710 21313-314 fax : 23710 21315

Πολιτικό Γραφείο Μουδανιών : 23730 65413
email : alafazanis@yahoo.gr

www.argirislafazanis.blogspot.com



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Βουλευτής
Αργύρης Λαφαζάνης.

Συγκεκριμένα :

αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 27/09

θα επισκεφτεί τα Δουμπιά στις 6:30 μ.μ.,

τα Σανά στις 7:00 μ.μ.

τον Άγιο Πρόδρομο στις 7:30 μ.μ.,

το Παλαιόκαστρο στις 8:00 μ.μ.

και θα μιλήσει στον Ταξιάρχη στις 8:30 μ.μ.

τη ΔΕΥΤΕΡΑ 28/09 :

Θα επισκεφτεί στις 12:00 π.μ. το Νοσοκομείο Πολυγύρου

και το απόγευμα θα επισκεφτεί την Σάρτη στις 7:30 μ.μ.

και θα μιλήσει στη Συκιά στις 8:30μ.μ.

την ΔΕΥΤΕΡΑ στις 10:00 μ.μ. στο TV SUPER θα μεταδοθεί η ομιλία στην Παναγία

Ο υποψήφιος του κόμματος Κοινωνία στην Χαλκιδική


ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΙΝΟΣ ΣΥΜΕΩΝ του Γεωργίου

Με γυναίκες υποψήφιες η Ένωση Κεντρώων στην Χαλκιδική


ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΤΣΙΡΑΝΙΔΟΥ ΣΙΜΕΛΑ του Χρήστου


ΦΕΡΕΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Σάββα

ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του Γρηγόρη

Ο υποψήφιος του ΚΚΕ (μ-λ) στην Χαλκιδική


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Δασολόγος

Η υποψήφια του Μ-Λ ΚΚΕ στην Χαλκιδική


ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΤΣΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΜΙΧΑΗΛ

20 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Παύλος Μπακογιάννης, γιος του παπά - Κώστα και της Ειρήνης γεννήθηκε το 1937 στη Βελωτά Ευρυτανίας και ήταν το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας Μπακογιάννη. Σπούδασε Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες στη Παντειο Σχολή.

Πτυχιούχος Πολιτικής Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών των Γερμανικών Πανεπιστημίων Μονάχου, Τύμπιγκεν και Κωυστάντσας στο Πανεπιστήμιο της οποίας, στη συνέχεια ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ των Κοινωνικών Επιστημών. Ο Παύλος Μπακογιάννης δίδαξε Πολιτικές Επιστήμες και Δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου, ενώ από τα μέσα της δεκαετίας του 60 και για 10 περίπου χρόνια διηύθυνε το ελληνόφωνο πρόγραμμα της ραδιοφωνίας της Βαυαρίας.

Το πραξικόπημα του '67 τον βρήκε διευθυντή του ελληνικού προγράμματος της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας. Από τη πρώτη στιγμή τάχθηκε εναντίον της δικτατορίας των συνταγματαρχών. Τα σχόλια και οι ειδήσεις που μετέδιδε το ελληνόφωνο πρόγραμμα αυτού του ραδιοφωνικού σταθμού μεταδίδονταν και από τη «Ντόϋτσε Βέλλε» και πολύ γρήγορα έγιναν σημείο αναφοράς για όλους τους Έλληνες που αγωνίζονταν για την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

Το 1974 αμέσως μετά την πτώση της δικτατορίας επέστρεψε στην Ελλάδα όπου στηv περίοδο της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή ανέλαβε Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του τότε Ε. Ι. Ρ. Τ. Το 1974 παντρεύτηκε την Ντόρα Μητσοτάκη, με την οποία είχε γνωριστεί τα χρόνια που ήταν στην Γερμανία, όταν η Ντόρα σπούδαζε στο πανεπιστήμιο του Μονάχου. Απέκτησαν δύο παιδιά, την Αλεξία και τον Κώστα.

Αργότερα, εργάσθηκε ως πολιτικός συντάκτης και αναλυτής στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» και το 1982 αναλαμβάνει εκδότης - διευθυντής του εβδομαδιαίου περιοδικού «ΕΝΑ» ως το Φεβρουάριο του 1985. Από το Νοέμβριο του 1985 μέχρι το Νοέμβριο του 1989 διετέλεσε πολιτικός σύμβουλος του Προέδρου της Ν. Δ. Κώστα Μητσοτάκη.

Ο Παύλος Μπακογιάννης στις εκλογές του Ιουνίου του 1989 εκλέχθηκε βουλευτής Ευρυτανίας δίνοντας, στη φιλελεύθερη παράταξη μια μεγάλη νίκη στη μονοεδρική περιφέρεια. Το καλοκαίρι του 1989 ήταν μια ιδιαιτέρως ρευστή περίοδος για την πολιτική ζωή της Ελλάδας. Χρειάστηκαν τρεις εκλογικές αναμετρήσεις για να αποκτήσει η Νέα Δημοκρατία την αυτοδυναμία κυβερνήσεως, αν και είχε τη λαϊκή πλειοψηφία με το 45% των ψηφοφόρων.

Ο Παύλος Μπακογιάννης πολιτικός του διαλόγου και της συναίνεσης πρωταγωνίστησε στις συζητήσεις σύγκλησης μεταξύ της φιλελεύθερης παράταξης της Ν. Δ. και του Συνασπισμού της Αριστεράς (Κ. Κ. Ε. Ε. Α. Ρ.) για να δοθεί στο τόπο κυβερνητική διέξοδος. Ο ίδιος ήταν από τους πρωταγωνιστές της κυβέρνησης της Ν. Δ. και του Συνασπισμού με πρωθυπουργό τον βουλευτή της Ν. Δ. , κ. Τζανή Τζαννετάκη. Διαμόρφωσε την πολιτική πλατφόρμα που επέτρεψε στα κόμματα να εγκαταλείψουν την πολιτική των διαχωριστικών γραμμών και της πολιτικής οξύτητας και έντασης.

Το καλοκαίρι εκείνο ήταν ο εισηγητής εκ μέρους της Ν. Δ. του νομοσχεδίου για την απάλειψη των συνεπειών του εμφυλίου πολέμου που αποτέλεσε τη σφραγίδα της πολιτικής της εθνικής συμφιλίωσης.

Ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζονταν το γραφείο του, λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση στη Βουλή για την παραπομπή των πολιτικών υπευθύνων για το σκάνδαλο Κοσκωτά. Την ημέρα που δολοφονήθηκε εγκρίθηκε από την Ε. Ο. Κ. η χρηματοδότηση του ειδικού προγράμματος που ο ίδιος είχε καταρτίσει για την Ευρυτανία.

Τροτσκίστρια υποψήφια στην Χαλκιδική


ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Κουβράκη Στυλιανή του Δημητρίου: συνταξιούχος

Αργύρης Λαφαζάνης


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Αργύρης Λαφαζάνης γεννήθηκε το 1953 στον Πολύγυρο, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα.

Είναι παντρεμένος με τη Νατάσσα Σαμαρά και πατέρας 2 παιδιών 19 και 13 χρονών.

Φοίτησε στη Σχολή Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων του ΕΜΠ και στη συνέχεια στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Συμμετείχε ενεργά στον αντιδικτατορικό αγώνα και στα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Εργάσθηκε από το 1979 ως μελετητής βιομηχανικών και κτιριακών έργων και από το 1984 ως στέλεχος και στη συνέχεια ως Διευθυντής της ΔΕΗ Χαλκιδικής.

Διετέλεσε πρόεδρος ή μέλος Δ.Σ. σε πολλούς πολιτιστικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, ενώ τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται συνεχώς με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Νομό μας.

Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Πολυγύρου, πρώτος από το συνδυασμό του, το 1982 και επανεξελέγη το 1986. Παράλληλα, την περίοδο 1982-87 συμμετείχε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Χαλκιδικής ως εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ε.

Το 1998 παραιτήθηκε από τη θέση του Διευθυντή της ΔΕΗ για να είναι υποψήφιος Νομάρχης και μέχρι το 2002 ήταν ο επικεφαλής της μειοψηφίας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Χαλκιδικής.
Το 2002 εκλέχθηκε Νομάρχης Χαλκιδικής, ενώ το 2006 ηττήθηκε με ποσοστό 46% στον πρώτο γύρο.

Αλλαγή προγράμματος του Γιάννη Δριβελέγκα για σήμερα


Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας

το Σαββάτο 26 Σεπτεμβρίου 2009

θα επισκεφτεί το πρωί την Ιερισσό,


στις 17.30 την Ολυμπιάδα και


θα μιλήσει στην Ιερισσό στις 20.30 το βράδυ.