Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Γιώργος Πιπερόπουλος: Εκταμίευση δόσης & νέο 3-ετές! Ζήτω που…δανειζόμαστε;

Εκταμίευση δόσης & νέο 3-ετές! Ζήτω που…δανειζόμαστε;

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Μας έρχεται μάλλον σήμερα η πολυσυζητημένη και, μεταξύ μας από καιρού αναμενόμενη, «δόση» του 1 δις ευρώ και ήδη ετοιμαζόμαστε (!;) για την έκδοση νέου ομολόγου ύψους 2-3 δις ευρώ!..

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113304043

θα είμαι σύντομος στο σημερινό μου σχόλιο όχι μόνο επειδή ιδιαίτερα στην περίπτωση οικονομικών θεμάτων ισχύει εκείνο το ιστορικά σημαντικό που διατείνεται «το λακωνίζειν εστι φιλοσοφείν» αλλά και επειδή

Πρόσκληση στην παρουσίαση των προγραμμάτων «Γαλάζιων Σημαιών» (“BLUE FLAG”) και “Green Key”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση των προγραμμάτων «Γαλάζιων Σημαιών» (“BLUE FLAG”) και “Green Key”, από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής (ισόγειο διοικητηρίου).

Με το πέρας της παρουσίασης των προγραμμάτων θα ακολουθήσει ενημέρωση για την σκανδιναβική τουριστική αγορά από την εταιρία “North Events”.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού
Γρηγόριος Τάσιος

Το βραβευμένο έργο "Κατάδικος μου" στο Φεστιβάλ Πολυγύρου

ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ

Ελένης Ράντου, Σάρας Γανωτή, Νίκου Σταυρακούδη

Βραβείο καλύτερου νεοελληνικού έργου «Κάρολος Κουν 2012»

Παίζουν: Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.

Με τιμή 15 ευρώ συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων στο ισόγειο του Δημαρχείου (χώρος Δημοτικού Ραδιοφώνου) για τη δεύτερη παράσταση του 6ου Φεστιβάλ Πολυγύρου, "Κατάδικός μου", που ανεβαίνει στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου το Σάββατο 12 Ιουλίου στις 21:15.