Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα... προφητικό κείμενο που γράφτηκε το 2003


Διαβάστε ένα προφητικό κείμενο που έγραψε γνωστός οικονομολόγος το 2003, στο οποίο υποστήριζε ότι «είναι πολύ πιθανόν η Ελλάδα να είναι μια από τις πρώτες χώρες που θα επιλέξουν να εγκαταλείψουν με τη βούλησή τους το ενιαίο νόμισμα».


Ακολουθεί το κείμενο...

Λένε ότι μια καλή ιστορία πάντοτε αξίζει κάτι. Ορίστε λοιπόν μία. Όταν ήμουν μικρός μού είχαν χαρίσει δύο πολύ μικρά χρυσά νομίσματα. Επρόκειτο για ένα ελληνικό των 5 δραχμών που απεικόνιζε τον Γεώργιο Α' και για ένα γαλλικό των 5 φράγκων που απεικόνιζε τον Ναπολέοντα Γ´. Και τα δύο νομίσματα έμοιαζαν πολύ μεταξύ τους.

Εκδηλώσεις Μνήμης για την πτώση του μοιραίου Σινούκ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκδηλώσεις Μνήμης για την πτώση του μοιραίου Σινούκ

Ο Δήμος Σιθωνίας με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων από τη μοιραία πτώση του ελικοπτέρου Σινούκ στο Πόρτο Κουφό και τον άδικο χαμό του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Πέτρου και άλλων 16 συνανθρώπων μας, θα τελέσει Μνημόσυνο στον οικισμό Πόρτο Κουφό της Δ.Κ. Συκιάς, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου  2011.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΝΗΜΗΣ
ΩΡΑ 09:00 π.μ.
  • Τέλεση Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ναό Αγ.Αθανασίου Τορώνης.

Το τελευταίο χειροκρότημα στο Sani festival 2011…


Tου  Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)-(Βίντεο)

…πρόσφεραν οι θεατές στους Idee Fixe, οι οποίοι και έκλεισαν χθες βράδυ (3.8.11) τον φετινό κύκλο των μουσικών εκδηλώσεων του.

 Το Sani Festival ξεκίνησε επίσημα το 1993  και  είναι μέλος του Διεθνούς συνδέσμου Φεστιβάλ της Ευρώπης.

Στα είκοσι χρόνια λειτουργίας του, έβαλε στόχο να δέσει τον τουρισμό με ένα υψηλό επίπεδο πολιτιστικών εκδηλώσεων, να συνδέσει ντόπιους με εγχώριους και ξένους επισκέπτες, να συμβάλει στα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού μέσα από την πολιτιστική αποκέντρωση και να γίνει ένα φεστιβάλ απαιτήσεων με «ταυτότητα» παρ΄ όλη την πολυμορφία των καλλιτεχνών. Και το πέτυχε απόλυτα.