Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Αγίας Σοφίας 5, τα γραφεία του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη


Η πρωτοβουλία υποστήριξης της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά με χαρά ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Αγίας Σοφίας 5, (τέταρτος όροφος), έναντι του μητροπολιτικού ναού της Θεσσαλονίκης.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα 2310- 231628, 2310-231713 και ο αριθμός του FAX 2310- 231284.

Από το γραφείο αυτό θα γίνεται η ενημέρωση των φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά, καθώς και η προετοιμασία όλων των κινήσεων εν όψει της εκλογής.

Πηγή: taxalia

Νέα γρίπη: Κλείνουν τμήματα σχολείων σε Χαλκιδική - Θεσσαλονίκη


Κλείνουν από αύριο και για επτά ημέρες η A΄ και η Γ΄ Τάξη του Γενικού Λυκείου Πολυγύρου του Νομού Χαλκιδικής και το Α1 και Α2 Τμήμα Λυκείου του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μετά τον εντοπισμό συρροής κρουσμάτων γρίπης.

Την παύση των μαθημάτων εισηγήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, βάσει του Επιχειρησιακού πρωτοκόλλου, η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Παράλληλα το ΕΚΕΠΥ ενημέρωσε σχετικά τις Νομαρχίες Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο συνεργασίας τους.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Αναγνωρίσθηκε το πτώμα του άτυχου άνδρα που βρέθηκε πνιγμένος στους Νέους Πόρους Πιερίας


Αναγνωρίσθηκε από τη σύζυγο του το πτώμα του άτυχου άνδρα που βρέθηκε πνιγμένος χθες το απόγευμα στην παραθαλάσσια περιοχή των Νέων Πόρων Πιερίας.

Πρόκειται για τον λαχειοπώλη Τ.Σ. 60 ετών, κάτοικο Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες του οικογενειακού του περιβάλλοντος, ο 60χρονος είχε φύγει από το σπίτι του χθες το μεσημέρι και είχε επιβιβασθεί σε τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Λαρίσης.

Πηγή: Λευτεριά

Χιονίζει στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας


Σποραδικές χιονοπτώσεις σημειώνονται σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα το σκηνικό του καιρού είναι χειμωνιάτικο, με βροχές, κρύο και ισχυρούς ανέμους.

Χιόνι πέφτει κυρίως στα ορεινά των νομών Φλώρινας και Καστοριάς, ενώ χιονίζει, με διαστήματα χιονόνερου και βροχής και μέσα στην πόλη της Φλώρινας, όπου η θερμοκρασία κυμαίνεται στο μηδέν.

Από τις χιονοπτώσεις σημειώνονται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στους επαρχιακούς δρόμους Φλώρινας - Καστοριάς, μέσω Βίγλας και Βιτσίου, καθώς επίσης και στο δρόμο Καστοριάς - Ιωαννίνων, μέσω Νεστορίου.

Στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές από νωρίς το πρωί βρέχει, ενώ η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 10 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Γιακουμάτος, Κύρτσος, Μαρκόπουλος για την διαδοχή στη Ν.Δ.


Απόσπασμα από την εκπομπή της ΝΕΤ Προσκήνιο στις 2/11/2009
Το video το πήραμε από το blog NewsTime.

Βρέθηκε πνιγμένος στους Νέους Πόρους Πιερίας


Άνδρας ηλικίας περίπου 65 ετών βρέθηκε χθες πνιγμένος στην παραθαλάσσια περιοχή των Νέων Πόρων Πιερίας.

Δεν εξακριβώθηκαν ακόμη τα στοιχεία της ταυτότητας του νεκρού άνδρα και το Λιμεναρχείο Πλαταμώνα έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης.

Από τις πρώτες ενδείξεις τα αίτια του πνιγμού δεν έγιναν ακόμη γνωστά, αλλά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ίσως να πρόκειται και για αυτοχειρία, ενώ αναμένεται πάντως το πόρισμα του ιατροδικαστή, ώστε να ανακοινωθεί η πραγματική αιτία του πνιγμού.

Πηγή: Λευτεριά

"Ανοιχτά" υπέρ του Σαμαρά ο Ευγένιος Χαϊτίδης


Ακόμα έναν μέχρι πρότινος Σερραίο προσκείμενο στο “Μητσοτακικό” μπλοκ κατάφερε να πάρει με το μέρος του ο υποψήφιος για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Ο λόγος για το πρώην βουλευτή Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Ευγένιο Χαϊτίδη, που όπως διαρρέουν οι στενοί του συνεργάτες τάσσεται ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Χαϊτίδης θεωρούταν από τα «βαριά χαρτιά» της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στο νομό Σερρών, καθώς ήταν ο εκφραστής του «Μητσοτακικού μπλοκ» στις Σέρρες.

Ακόμη , αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Χαϊτίδης, κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του κ. Σαμαρά στις Σέρρες, είχε θερμότατη συνάντηση με τον πρώην υπουργό πολιτισμού, του οποίου και «λοχαγός» φιλοδοξεί να γίνει.

Τέλος, ιδιαίτερα δυσαρεστημένη εμφανίζεται για τα τεκταινόμενα στις Σέρρες η πρώην υπουργός εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς βλέπει τους μέχρι πρότινος Σερραίους υποστηρικτές της να μεταπηδούν στο «Σαμαρικό στρατόπεδο».

Πηγή: Infoserres