Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Μαξίμου: Καμία απελευθέρωση τρομοκρατών

Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου διαβεβαιώνουν ότι η ελληνική κυβέρνηση αντιμετωπίζει με σεβασμό τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας και άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις του κ. Πιρς.

 Ο νόμος που ψηφίστηκε στη Βουλή δεν οδηγεί σε καμία απελευθέρωση τρομοκρατών, τονίζουν κυβερνητικές πηγές, μετά τις αιτιάσεις του Αμερικανού πρέσβη Ντέιβιντ Πιρς, ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε εχθρική ενέργεια το ενδεχόμενο απελευθέρωσης του καταδικασμένου για συμμετοχή στη 17Ν Σάββα Ξηρού.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου διαβεβαιώνουν ότι η ελληνική κυβέρνηση αντιμετωπίζει με σεβασμό τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας και άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις του κ. Πιρς.

Αμερικανός πρέσβης: Αν αποφυλακίσετε τον Ξηρό οι ΗΠΑ θα το θεωρήσουν εχθρική ενέργεια

EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Ντέιβιντ Πιρς, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή το νομοσχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης το οποίο «προαναγγέλλει» την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού.

Ο κ. Πιρς εξέφρασε τον φόβο των ΗΠΑ πως αυτή η νομοθετική ρύθμιση μπορεί να οδηγήσει σε απελευθέρωση και άλλων τρομοκρατών και κακοποιών.

Πάνας Απόστολος: Καλλικράτης Παρόν και Μέλλον

ΑΡΘΡΟ: ΠΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
«Καλλικράτης Παρόν και Μέλλον»

Βελτιωτικές αλλαγές στον «Καλλικράτη», που θα γίνουν σταδιακά μέχρι το 2016,προανάγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Βούτσης, πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός ανέφερε ότι στο νέο θεσμικό πλαίσιο οι αλλαγές θα αφορούν όλα τα πεδία οικονομικά ,οργανωτικά, λειτουργικά και χωροταξικά.

Ποια είναι όμως η αποτίμηση του Καλλικράτη που προκύπτει μετά από σχεδόν πέντε χρόνια εμπειριών στο θεσμό και ποιες αλλαγές θα βελτίωναν πραγματικά το αυτοδιοικητικό τοπίο χωρίς να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της συγκεκριμένης μεταρρύθμισης.

Οι πρώτοι 10 του Ράλλυ «Φίλιππος»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το 21ο Ράλλυ «Φίλιππος» με τις πρώτες 10 πολύ
σημαντικές συμμετοχές να κοσμούν την προσωρινή λίστα…

Στα συνολικά 73.22 αγωνιστικά χιλιόμετρα των τριών αγαπημένων ειδικών
διαδρομών θα έρθουν αντιμέτωποι με τον χρόνο τα πρώτα 10 πληρώματα που
δήλωσαν συμμετοχή.

Με Mitsubishi Lancer Evo 10 & 9 αντίστοιχα οι Τζαμπάζης-Πολυζώης και
Κοσμόπουλος-Ευτυχιάδης, από Γιαννιτσά οι Κωνσταντινίδης-Κωνσταντινίδης με το
όπως πάντα όμορφο Citroen ZX Kit Car, οι Βαλαβάνης-Καπάρας  με Honda Civic
Type R,