Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Απορρίφθηκε το αίτημα Στουρνάρα για είσπραξη του «χαρατσιού» μέσω ΔΕΗ

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Η ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ

 Το αίτημα του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, για έκδοση προσωρινής διαταγής, με την οποία θα «πάγωνε» η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έκρινε αντισυνταγματική και παράνομη την είσπραξη του τέλους ακινήτων, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, απέρριψε προσωρινά ο Άρειος Πάγος.

Προσωρινά λοιπόν, η ΔΕΗ δεν θα μπορεί να εισπράττει μαζί με τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος το τέλος ακινήτων.

Ο πρόεδρος υπηρεσίας του Αρείου Πάγου, Γεράσιμο Φουρλάνο, δέχθηκε στο γραφείο του τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη,

"Στουρνάρα, Στουρνάρα κάνε ένα καλό έβγα στο παράθυρο και πέσε στο κενό" !

Σύνθημα στο Σύνταγμα

Ο Δίας πέταξε τις σκαλωσιές

Η νέα εικόνα του ναού του Διός στη Νεμέα μετά την αφαίρεση των ικριωμάτων

Υστερα από εργασίες πολλών ετών ο ναός του Νεμείου Διός αποκαλύφθηκε σε άλλες διαστάσεις

Θερμού Μαρία

«Αξίζει να δει κανείς τον ναό του Νεμείου Διός, ακόμη κι αν έχει καταρρεύσει η οροφή και λείπει το λατρευτικό άγαλμα» έγραφε ο Παυσανίας τον 2ο αιώνα μ.Χ. Και στους αιώνες που θα ακολουθούσαν όμως η καταστροφή θα συνεχιζόταν από χέρια ανθρώπινα κυρίως, αφού κατά την Παλαιοχριστιανική εποχή θα αποσυναρμολογούνταν οι περισσότεροι από τους 36 δωρικούς κίονες του ναού για να ανεγερθεί μια βασιλική σε μικρή απόσταση από αυτόν.

Ενας μόνο κίονας από το περιστύλιο και άλλοι δύο, που ορίζουν την είσοδο στον πρόναο, απέμειναν στην αρχική τους θέση και έτσι έφθασαν στη σημερινή εποχή.

Μήνυση της Χρυσής Αυγής κατά Στρατούλη για συκοφαντική δυσφήμιση

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη, που την Κυριακή κατήγγειλε ότι μέλη του κόμματος τον χτύπησαν έξω από τη Θύρα 11 του ΟΑΚΑ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «σπείρα εγκληματιών» και για αυτόν ακριβώς τον χαρακτηρισμό η Χρυσή Αυγή κατέθεσε εις βάρος του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Παράλληλα, ζητά την άρση της ασυλίας του κ. Στρατούλη.

«Αναμένουμε την αποστολή της δικογραφίας στη βουλή και την άρση της ασυλίας του βουλευτή από την ολομέλεια, όπως έχει γίνει επανειλημμένως για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής το τελευταίο διάστημα», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή. Τη μήνυση υπογράφει ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Παναγιώταρος.

Ο Θόδωρος Πάγκαλος λανσάρει νέα μόδα: Πορτοκαλί μπουρνούζι!


Δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες οι επισκέπτες στη Λίμνη Βουλιαγμένης όταν είδαν μπροστά τους τον Θεόδωρο Πάγκαλο να περιφέρεται φορώντας ένα μπουρνούζι έντονης πορτοκαλί απόχρωσης και παντόφλες.

Ο πρώην υπουργός δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται για τις εντυπώσεις που προκαλεί με την εμφάνισή του και ατάραχος συνέχισε τον δρόμο του.

Πηγή: Τα Νέα

Δείτε και την ... διάψευση Πάγκαλου:

Στους δρόμους κατά του Μνημονίου τα παιδιά του Χριστόφια

Ο Χρήστος και η Χριστίνα Χριστόφια βρίσκονται, σύμφωνα με το «Εθνος της Κυριακής», συχνά ανάμεσα στους διαδηλωτές που φωνάζουν συνθήματα κατά των μέτρων λιτότητας που φέρνει στην Κύπρο η υπαγωγή στον μηχανισμό στήριξης, την οποία αποφάσισε η κυβέρνηση του πατέρα τους.

Την ίδια στιγμή, αναφέρει το ρεπορτάζ, στις δημόσιες δηλώσεις τους, τάσσονται υπέρ της απόφασης του πατέρα τους, αποδίδοντας την υπογραφή του Μνημονίου σε αυτόν τον επαχθή δανεισμό στους «κακούς» τραπεζίτες και στο χρέος της Ελλάδας. Την ίδια στάση τηρούν το ΑΚΕΛ και οι οργανώσεις που πρόσκεινται σε αυτό. Τα παιδιά του κ. Χριστόφια εθεάθησαν πρώτη φορά να συμμετέχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τον περασμένο Δεκέμβριο, στην πρώτη ύστερα από πολλά χρόνια πανσυνδικαλιστική διαδήλωση που διεκδικούσε τη μη ψήφιση από τη βουλή των προτάσεων της κυβέρνησης, δηλαδή του πατέρα τους.

«Απαράδεκτος ο Στουρνάρας - Ενεργεί ενάντια στο Σύνταγμα»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

 Σκληρή ανακοίνωση κατά της εντολής που έχει δώσει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στη ΔΕΗ να αγνοήσει πρόσφατη δικαστική απόφαση για το χαράτσι της ΔΕΗ, εξέδωσε σήμερα η Ένωση Εισαγγελέων.

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος αναφέρει ότι περιήλθαν σε γνώση της δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία «ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να καλεί τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ηλεκτροδότησης (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), μέσω των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς να λάβει υπόψη της όσα αντίθετα έκρινε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ' αριθμ. 1101/2012 απόφασή του, που εκδόθηκε επί συλλογικής αγωγής και η οποία παράγει δεσμευτικότητα έναντι πάντων, έχει δε κηρυχθεί προσωρινά εκτελεστή ως προς τις καταψηφιστικές διατάξεις της».

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ΕΠΑ.Λ Πολυγύρου

Δείτε και την δεύτερη αφίσα:

Εξαγωγές Ελληνικού ελαιολάδου στην Κινέζικη αγορά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξαγωγές Ελληνικού ελαιολάδου στην Κινέζικη αγορά-προώθηση Ελληνικών εταιρειών
China Oil 2013, 7-9 Απριλίου στο Πεκίνο

Η έκθεση ελαιολάδου ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2013 σε συνεργασία με Κινεζική εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων διοργανώνουν την China Oil 2013 στο Πεκίνο, στις 7-9 Απριλίου. Σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στην Κίνα, προωθούν κοινή δράση προβολής και δικτύωσης εξαγωγέων ελαιολάδου στην Κίνα με επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β κατά τις μέρες λειτουργίας της έκθεσης. http://www.eleotexnia.gr

Άρμα: To... Καγιενοχώρι της Θήβας (και της φοροδιαφυγής)

Πηγαίνεις στο μικρό χωριό Άρμα κοντά στη Θήβα και είναι σαν να έφτασες στο... Μόντε Κάρλο. Αυτή την σουρεαλιστική εικόνα αντίκρυσαν άνδρες του ΣΔΟΕ που επισκέφτηκαν την περιοχή πριν λίγους μήνες. Η επίσκεψη δεν ήταν χωρίς λόγο. Αυτοκίνητα πολυτελείας, άνω των 3.000 κυβικών κυκλοφορούσαν συνέχεια, ενώ παντού υπήρχε η αίσθηση άνεση και πλούτου.

To συμπέρασμα που έβαλαν οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ, είναι ότι αγρότες καταχράζονται τις επιδοτήσεις για να διάγουν πολυτελέστατο βίο με όλες τις ανέσεις γι' αυτούς και τις οικογένειές τους. Υποθέσεις που αφορούν υπεξαιρέσεις αγροτικών επιδοτήσεων από εννέα οικογένειες στο χωριό Άρμα Θηβών και αυτή τη στιγμή τις ερευνά το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.