Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Στήνουν άγαλμα στον Στέλιο


Τον άνθρωπο που έγραψε τη δική του μοναδική ιστορία στο ελληνικό τραγούδι τιμούν οι φίλοι του ανά την Ελλάδα. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Καζαντζίδη της επαρχίας Ελασσόνας φιλοτεχνήθηκε η προτομή του Στέλιου Καζαντζίδη, η οποία θα τοποθετηθεί στην τελευταία του κατοικία, στο νεκροταφείο της Ελευσίνας, με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τότε που έφυγε από τη ζωή.

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής, που είναι έργο του Θεσσαλονικιού γλύπτη Γιώργου Κικωτή και στοίχισε στον σύλλογο 7.500 ευρώ, θα γίνουν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, ώρα 11.00 π.μ., στον οικογενειακό τάφο που μοιράζεται με τους γονείς του, τη Γεσθημανή και τον Χαράλαμπο.

Βαραίνει το κλίμα: Πολεμικά σκάφη στέλνει η Τουρκία στη Γάζα!


Τελικά φαίνεται ότι η Τουρκία το πάει καθαρά για σύγκρουση με το Ισραήλ, διαψεύδοντας όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι η κρίση μπορεί να εκτονωθεί γρήγορα και στέλνει όντως πολεμικά σκάφη στην Γάζα!

Πρίν λίγο, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Αλ Τζαζίρα ότι "Εφ'εξής τα τουρκικά σκάφη που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Λωρίδα της Γάζας θα συνοδεύονται από τουρκικά πολεμικά σκάφη. Και όποιος τολμάει ας προσπαθήσει να τα εμποδίσει"!

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters (η ανταπόκριση βασίζεται στην αραβική μετάφραση της συνέντευξης, η οποία δόθηκε στα τουρκικά),

Προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια ο Ηρακλής


Παρέμβαση του πρωθυπουργού ζητούν με επιστολή τους οι άνθρωποι του «γηραιού»


Ασφαλιστικά μέτρα για να μπλοκάρει τα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης

Στα πολιτικά δικαστήρια προσέφυγε ο Ηρακλής, όπως είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Παντελή. Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να μην επανεξετάσει την έφεση του «γηραιού», ο οποίος κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας επανεκδίκαση, ενώ παράλληλα προσπαθεί να μπλοκάρει τα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης. Αν οι Αρκάδες αγωνιστούν έστω και σε ένα ματς, τότε οι «κυανέρυθροι» δεν θα μπορούν να τους αντικαταστήσουν, ακόμα και αν δικαιωθούν.

Μεγαλόπολη: Βρέθηκαν χαυλιόδοντες της παλαιοανθρωπολογικής περιόδου


Χαυλιόδοντες μήκους 5 μέτρων που είχαν έρθει στο φως από τους αρχαιολόγους στην περιοχή Μηλιές Γρεβενών, το 2007 ( Πηγή: ΑΠΕ)

Τα σημαντικά ευρήματα ήρθαν στο φως έπειτα από εργασίες της ΔΕΗ

Μεγαλόπολη, Αρκαδία

Δύο χαυλιόδοντες μήκους περίπου δυόμισι μέτρων έφεραν στο φως εργασίες που πραγματοποιούσε πριν από λίγες ημέρες η ΔΕΗ, στο Ισιωμα της Μεγαλόπολης.

Στην ευρύτερη περιοχή έχουν βρεθεί στο παρελθόν και άλλα παλαιοανθρωπολογικά ευρήματα.

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ ΟΤΕ


κλικ για μεγέθυνση

Β. Παπαγεωργόπουλος: "Κατέρρευσε για άλλη μια φορά η Γκεμπελική προπαγάνδα"


Θεσσαλονίκη 7 Σεπτεμβρίου  2011

O κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μετά από σχετικό πίνακα όλων των δήμων της χώρας που έδωσε στη δημοσιότητα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Χ. Καστανίδης  έκανε την παρακάτω δήλωση:

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Η ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

«Για άλλη μία φορά τους τελευταίους μήνες διαψεύστηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο η σημερινή διοίκηση του Δ.Θ., η οποία κατ’ επανάληψη μίλησε για την δήθεν τραγική οικονομική κατάσταση του Δήμου μας.