Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Η απάντηση του Γιάννη Μιχελάκη στη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του Ιφικράτη Αμυρά

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

«Για την ταμπακιέρα κουβέντα.
Τον Ιφικράτη τον διαγράψατε ή όχι;
Τον Κουφοντίνα και τους τρομοκράτες τους καταδικάζετε ή όχι;
Τους κουκουλοφόρους τους καταδικάζετε ή όχι;
Μόνο και μόνο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τις πιο περιθωριακές συνιστώσες του για μία χούφτα ψήφους, δείχνει το πόσο ανεύθυνος και επικίνδυνος είναι για τον τόπο.
Τον λόγο έχει ο Εισαγγελέας».

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις νέες δηλώσεις Μιχελάκη

Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, στις οποίες ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει για το μέλλον της χώρας και σε μια στιγμή που κορυφώνεται η κρίση της ευρωπαϊκής οικονομίας, το γεγονός ότι η ΝΔ επιλέγει για μια ακόμη φορά την αναξιοπιστία, τα επικίνδυνα ψεύδη και τις ανακρίβειες και όχι την πραγματική πολιτική αντιπαράθεση, είναι ενδεικτικό της πολιτικής της γύμνιας, της κρυφής της μνημονιακής ατζέντας και του ντελίριου πανικού στον οποίο έχει περιέλθει.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση και περαστικά στην ηγεσία της ΝΔ.

9/6/2012

TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φωτογραφίες από την έκθεση που συμμετείχαν τα ΕΕΕΕΚ Πολυγύρου και Νέας Ποτίδαιας

Φωτογραφίες από την έκθεση / Bazaar που διοργανώθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη.

Συμμετείχαν 14 ιδρύματα της περιφέρειας, με προϊόντα που κατασκευάζουν παιδιά με ειδικές ανάγκες, ανάμεσα στα  ιδρύματα ήταν το ΕΕΕΕΚ Πολυγύρου και το ΕΕΕΕΚ Ν. Ποτίδαιας.

Εντυπωσιακά τα εκθέματα προς πώληση και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους καθηγητές τους και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Λίτσα Πατέρα: Η "προφητική" της πρόβλεψη για την επίθεση Κασιδιάρη! (Video)

Και μετά σου λένε μην πιστεύεις στα ζώδια...

Το πρωί της Τετάρτης, όπως κάθε πρωί, η Λίτσα Πατέρα έλεγε τα ζώδια για το “Πρωινό ΑΝΤ1”.

Κάποια στιγμή, η κυρία Πατέρα ανέφερε κάτι που έμελλε να βγει απόλυτα αληθινό και μας έκανε να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας για τα άστρα και τα ζώδια.

“Ένα πρόσωπο κύρους θα εκτεθεί αυτό τον καιρό. Κάποια επίθεση θα γίνει και θα ακούσουμε πάλι πολλά. Τα ΜΜΕ θα έχουν να πουν πάρα πολλά αυτόν τον καιρό” είπε χαρακτηριστικά.

Απελευθερώθηκε παγιδευμένη αρκούδα

Η περιπέτεια του άτυχου ζωντανού στο Βούρινο είχε αίσιο τέλος

Μάχη Τράτσα

Αίσιο τέλος είχε η σύντομη περιπέτεια μίας αρκούδας η οποία βρέθηκε παγιδευμένη σε συρματόπλεγμα που είχε τοποθετηθεί ως παγίδα στις παρυφές του Βούρινου στην Κοζάνη την περασμένη Πέμπτη.

Το ζώο στάθηκε... τυχερό καθώς ένας ευαισθητοποιημένος κτηνοτρόφος ειδοποίησε άμεσα την περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος» για το περιστατικό.

Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης της οργάνωσης μετέβη στην περιοχή και έστησε επιχείρηση απελευθέρωσης του ζώου σε συνεργασία με την επίκουρη καθηγήτρια Κτηνιατρικής σχολής του ΑΠΘ, κυρία Νατάσα Κομνηνού και τον κτηνίατρο κ. Νίκο Πατσινακίδη.

Π. Καμένος: «Δεν συνεργάζομαι με τον Σαμαρά»

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκαθάρισε και από τη Βόρεια Ελλάδα ότι δεν στηρίζει κυβέρνηση μνημονιακών κομμάτων, αλλά ούτε και του ΣΥΡΙΖΑ

Βολές εναντίον των Αντ.Σαμαρά και Ευ.Βενιζέλου εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο περιοδείας του σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας.

«Αυτοί που συνυπέγραψαν για τους όρους του μνημονίου και τα μνημόνια , αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στην τρόικα και του Έλληνες τους οδήγησαν στην αγχόνη να ξέρουν ότι δεν θα γλιτώσουν και θα πληρώσουν ποινικά και αστικά» δήλωσε.

Για μια ακόμη φορά ο ειεσήμανε ότι δεν θα συνεργαστεί με τον κ. Σαμαρά και τα μνημονιακά κόμματα.

Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα στις «γαλάζιες σημαίες»!

Η Ελλάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον κόσμο ανάμεσα σε 48 χώρες, σε ότι αφορά τις πιο καθαρές ακτές. Για την ακρίβεια «κέρδισε» 394 γαλάζιες σημαίες για τις παραλίες και άλλες 9 για τις μαρίνες της. 

Η βράβευση έγινε από τη Διεθνή Επιτροπή Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FEE) και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν χθες από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), η οποία είναι ο Εθνικός Χειριστής του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες» στη χώρα μας. 

Η Διεθνής Επιτροπή Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης είναι ένας διεθνής οργανισμός που έχει ως έδρα του τη Δανία και αριθμεί 63 χώρες - μέλη. Για το 2012 συγκεκριμένα, βράβευσε 3.179 παραλίες και 659 μαρίνες σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Πέθανε η συγγραφέας Ζωρζ Σαρή

Υπήρξε σεμνή και εκλεκτική ηθοποιός, αφιερώθηκε με ζήλο στην συγγραφή μυθιστορημάτων διακρίθηκε στον χώρο της παιδικής λογοτεχνίας

Γιάννης Ζουμπουλάκης

Σε ηλικία 87 ετών πέθανε το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουνίου, η διακεκριμένη ηθοποιός και συγγραφέας Ζωρζ Σαρρή.  Γεννημένη το 1925 από Μικρασιάτη πατέρα και Γαλλίδα μητέρα, η Σαρρή άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα στη δραματική σχολή του Δ. Ροντήρη με αρχικό στόχο την ενασχόλησή της με την ηθοποιία.

Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο δούλεψε ως ηθοποιός του θεάτρου στο Παρίσι, ενώ η πρώτη ταινία που έπειξε στον κινηματογράφο είναι το «Τελευταίο ψέμα» του Μιχάλη Κακογιάννη, παραγωγή του 1958.

Δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη για τον Ιφικράτη Αμυρά

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το στέλεχός του Ιφικράτη Αμυρά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για ένα θέμα για το οποίο θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει ο Εισαγγελέας, ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω της δικής του εμπλοκής επιχειρεί, λέγοντας… παροιμίες, να το υποβαθμίσει.

Ας απαντήσει ευθέως:

1.    Ήταν ή δεν ήταν ο Ιφικράτης Αμυράς στη λίστα υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας, όπως δημοσιεύτηκε πριν λογοκριθεί, στην ηλεκτρονική έκδοση της κομματικής εφημερίδας “Αυγή”;

Σχόλιο Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Μιχελάκη

«Από την πόλη έρχομαι  και στην κορφή κανέλα και βγάζω τα παπούτσια μου να μη βραχεί η ομπρέλα»…

Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως.

Δυστυχώς για τους ίδιους, τα όρια μεταξύ γελοιοποίησης και πανικού είναι πλέον δυσδιάκριτα για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 9/6/2012

Δελτίο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Οργάνωση Γυναικών της ΝΔ στη Χαλκιδική πραγματοποίησε ενημερωτική σύσκεψη ενόψει των εκλογών, την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 στo χώρο του ΚΑΠΗ στη Νέα Τρίγλια, υπό την προεδρία της κ. Ιφιγένειας Κυριάκου, αναπληρώτριας της Γραμματέως Γυναικείων θεμάτων για το νομό Χαλκιδικής κας Κατερίνας Παπακώστα.

Οι γυναίκες ενημερώθηκαν από την κ. Κυριάκου για τις δράσεις που ανέπτυξε μέχρι τώρα η Γραμματεία Γυναικείων θεμάτων της ΝΔ, για τα αποτελέσματα που είχαν οι δράσεις αυτές αλλά και τις προτάσεις του κόμματος ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις σε όλη τη Χαλκιδική με στόχο την ενημέρωση των γυναικών θα συνεχιστούν.

Από το Γραφείο Τύπου

Ολόχρυσα ευρήματα στο... παζάρι

Στο μισό εκατομμύριο ευρώ έφτανε η τιμή που ζητούσαν οι δράστες για το χρυσό στεφάνι και το βραχιόλι

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

ΧΡΥΣΑ ΝΑΝΟΥ

Εναν αρχαιολογικό θησαυρό, ένα στεφάνι από φύλλα βελανιδιάς φτιαγμένο από ατόφιο χρυσάφι, το οποίο πιθανότατα προέρχεται από τάφο εξέχουσας προσωπικότητας, αλλά κι ένα χρυσό βραχιόλι, διέσωσαν από τα χέρια αρχαιοκάπηλων οι αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Ηδη συνελήφθησαν ένας 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και ένας 41χρονος πομάκος ελαιοχρωματιστής. Στόχος των αστυνομικών είναι τώρα να μπορέσουν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή του χρυσού αυτού στεφανιού από τη στιγμή της ανάσυρσής του από το έδαφος (πιθανότατα ως προϊόν λαθρανασκαφής) μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε το «παζάρι» για την πώλησή του.

Δηλώσεις του Γιάννη Μιχελάκη για τις προκλητικές δηλώσεις στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σοκ  προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη, ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να  πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα.

Φαίνεται μάλιστα, ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, διατηρεί  προνομιακή σχέση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα. Αρχικά, άλλωστε, είχε περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας, όπως αυτό ανακοινώθηκε με επίσημο δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ (και δημοσιεύτηκε στις 21/4 στην ηλεκτρονική έκδοση της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», και σε όλα τα ΜΜΕ) αλλά  μετά από το σάλο που προκλήθηκε, αποσύρθηκε διακριτικά, χωρίς όμως να διαγραφεί ποτέ.

Ο Χρήστος Παππάς, βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, απαντά στη Ντόρα

Αξιότιμη κυρία,

Μετά τις χθεσινές σας δηλώσεις από τηλεοράσεως στις οποίες αναφέρατε ότι «θα πλακώνατε στο ξύλο» τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής και συναγωνιστή μου κύριο Ηλία Κασιδιάρη θέλω να σας επισημάνω τα κάτωθι.

Τζάμπα μαγκιές, κυρία Ντόρα.

Όπως κι εγώ, έτσι και οι υπόλοιποι Ελληνες που παρακολούθησαν τις δηλώσεις σας δεν θα περίμενα περισσότερη σεμνότητα από μια πολιτικό που η πολιτική της σταδιοδρομία στηρίχθηκε όχι στην αγωνιστική της παρουσία στην κοινωνία, αλλά στην συγγένεια πρώτου βαθμού με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κύριο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, πολιτικό σας μέντορα και πρώτο διδάξαντα την αποστασία και την πολιτική μετάλλαξη. Δικαίως θα πρέπει να αισθάνεται

Ανακοίνωση Ηλία Κασιδιάρη

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012 - 12:01

Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.

Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.

Βέτο Βουλγαρίας σε «Βόρεια Μακεδονία»

Κατηγορηματικά αντίθετος στην πιθανή ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, υποστηρίζοντας πως … «υποθάλπει» εδαφικές διεκδικήσεις στη χώρα του.

«Μια τέτοια λύση, δίνει την ευκαιρία για εδαφικές διεκδικήσεις επί βουλγαρικού εδάφους» επεσήμανε ο Μπορίσοφ, συμπληρώνοντας πως «δεν μπορούμε να δεχτούμε μια τέτοια ονομασία, γιατί αύριο η ‘Μακεδονία’, όπως αποκάλεσε τα Σκόπια, «μπορεί να υποστηρίξει πως δικό της έδαφος είναι το Μπλαγκόεβγκραντ».

Στη Ν.Δ περιφέρεια του Μπλαγκόεβγκραντ, που οι Σκοπιανοί αποκαλούν «Μακεδονία του Πιρίν» στο πλαίσιο της «Μεγάλης Μακεδονίας» με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη,

Κιλκίς: Διαψεύδει την αποχώρησή της, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η Άννα-Μαρία Γιάντση

*Ανακοίνωση Συντονιστικής για μετακίνηση Λαπατίνα

Με δήλωσή της απ` αφορμή κακεντρεχή, όπως τα χαρακτηρίζει, σχόλια σε τοπική εφημερίδα του Κιλκίς, η πρώτη στη λίστα του ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων,  Άννα-Μαρία Γιάντση, διαψεύδει ότι αποχωρεί απ` τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Οι γελοιότητες πρέπει να σταματήσουν εδώ. Όπως είχα δηλώσει λίγες μέρες μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου είμαι με τους Ανεξάρτητους  Έλληνες. Προφανώς έχουν σκοπό να πληγεί  η δυναμικότητα του κινήματος που κάποιους φοβίζει. Τους διαψεύδω κατηγορηματικά. Όσοι ελπίζουν στην αποχώρηση μου θα ναυαγήσουν αυτοί μαζί με τα τεχνάσματα τους», τονίζει στην σχετική της δήλωση.

Πάνος Παναγιωτόπουλος: Κόλαφος για την Τουρκία η έκθεση της FRONTEX

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κόλαφο για το Τουρκικό κράτος αποτελεί η Έκθεση για τη λαθρομετανάστευση της FRONTEX, που παρουσιάστηκε στο χθεσινό Συμβούλιο των αρμοδίων Υπουργών στις Βρυξέλλες.

Η Έκθεση επιβεβαιώνει μια πραγματικότητα, που εμείς τουλάχιστον ως Ν.Δ. δεν έχουμε κουραστεί να καταγγέλλουμε εδώ και πολλά χρόνια: ότι δηλαδή η Τουρκία λειτουργεί - με επιλογή των κυβερνήσεών της - ως διεθνές κέντρο συγκέντρωσης και διακίνησης λαθρομεταναστών από τρίτες χώρες προς την Ε.Ε., με πύλη εισόδου τα Ελληνοτουρκικά σύνορα.

Η ίδια Έκθεση αποτυπώνει, επίσης, το γεγονός ότι η Τουρκία γράφει στα παλαιότερα υποδήματά της τα πρωτόκολλα επαναπροώθησης λαθρομεταναστών,