Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Αγανακτισμένοι εγκλώβισαν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Λαμία


Σοβαρό επεισόδιο με τον βουλευτή Νίκο Τσώνη

Αγανακτισμένοι πολίτες έχουν εγκλωβίσει σε γραφεία κεντρικού κτιρίου στη Λαμία τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσώνη και άλλα τοπικά στελέχη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ>

Το επεισόδιο:

Λίγο μετά τις 8.00΄το βράδυ όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης πήγε να μπει σε κεντρικό κτίριο στην πλατεία Ελευθερίας στον 4ο όροφο όπου συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport, ένας αγανακτισμένος πολίτης πλησίασε τον βουλευτή και του είπε: "Εσύ είσαι που ψήφισες το μεσοπρόθεσμο με βαριά καρδιά?... και τον έφτυσε...

Κράξανε τον Νίκο Τσώνη στην Λαμία (Video)



Μιλάει ο λαός

Η ομιλία του Νίκου Τσώνη στη βουλή

Εικόνα εγκατάλειψης στη νέα παραλία


Του Φώτη Κουτσαμπάρη
fkoutsamparis@makthes.gr
φωτ.: Αλέξανδρος Αβραμίδης

Εικόνες βανδαλισμού παρουσιάζουν σε διάφορα σημεία τα πέντε θεματικά πάρκα της νέας παραλίας Θεσσαλονίκης, ενώ ανενεργά παραμένουν κάποια τμήματα του έργου, δυόμισι και πλέον χρόνια μετά την παράδοσή του.

Τα πάρκα που δημιουργήθηκαν από τους ομίλους ναυταθλημάτων μέχρι το Μέγαρο Μουσικής γίνονται αντικείμενο έκφρασης της βαρβαρότητας αγνώστων, οι οποίοι έχουν αναγράψει διάφορα συνθήματα ή έχουν βάψει τα περισσότερα παγκάκια. Ακόμη και οι λευκές πέτρες του “κήπου του ήχου” αμαυρώθηκαν από μπογιές και φιγούρες που σχεδίασαν οι άγνωστοι δράστες.

Στο... πόδι η ΠΟΕ, από ομαδικό τάφο που εντοπίστηκε στο Ερζερούμ


Στο... πόδι βρίσκεται η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, έπειτα από δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, ότι εντοπίστηκε ομαδικός τάφος με δεκάδες υπολείμματα σoρών στο Ερζερούμ.

Η Ομοσπονδία έχει σοβαρές υπόνοιες ότι πρόκειται για Έλληνες του Πόντου, θύματα των πορειών θανάτου και των ταγμάτων εργασίας και για το λόγο αυτόν ζητά από τον υπουργό Εξωτερικών να αναλάβει διπλωματική πρωτοβουλία.

Η Ομοσπονδία, σε ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό, ζητά να αναληφθούν πρωτοβουλίες υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και της ΕΕ, ώστε να ταυτοποιηθούν οι σωροί και να ταφούν εν ειρήνη από τους απογόνους τους στην Ελλάδα.