Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ - Ατέλειωτο πάρτι στο… φρούριο της Τούμπας, συγχαρητήρια από Βρύζα


Η δύναμη της Τούμπας. Σε… περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του βορρά, συνέτριψε με 4-1 τον Αρη στο «Clasico» της Θεσσαλονίκης και διεύρυνε ακόμα περισσότερο την εντός έδρας θετική παράδοση κόντρα στους «κίτρινους». Ατέλειωτο πάρτι και αποθέωση από τους φιλάθλους (δείτε βίντεο) που κατέκλυσαν την Τούμπα.

«Αξίζετε συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε, όμως, τη δουλειά. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο. Μπροστά μας έχουμε δύσκολα παιχνίδια»,ανέφερε χαρακτηριστικά στους παίκτες μετά το πέρας της αναμέτρησης ο πρόεδρος της ομάδας, Ζήσης Βρύζας.

Καθολική η εντός έδρας κυριαρχία του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι. Στα τελευταία 14 παιχνίδια οι «ασπρόμαυροι» μετρούν πλέον έντεκα νίκες, ενώ οι «κίτρινοι» έχουν φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας τρεις φορές, με πιο πρόσφατη αυτή για το θεσμό του Κυπέλλου τον Ιανουάριο του 2009.

Διευρύνει το θετικό σερί του και ο Φερνάντο Σάντος. Ο ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο του έχει 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Τούμπα. Σε πέντε ντέρμπι ανεξάρτητα από την έδρα ο «Δικέφαλος» του Σάντος έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Το 4-1 αποτελεί και ισοφάριση της μεγάλης σε έκταση νίκης του Σάντος στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν 4-1 πρόπερσι τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, 4-1 πέρυσι τον Πανσερραϊκό και με το ίδιο σκορ τον Αρη στο χτεσινό ντέρμπι της συμπρωτεύουσας.

Μαγική βραδιά και για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που σκόραρε μετά από 10 μήνες. Ο διεθνής Βόσνιος επιθετικός είχε να βρει δίχτυα από τις 18 Ιανουαρίου, όταν και σημείωσε γκολ σε βάρος του Πανθρακικού.

Το δικό τους πάρτι έστησαν από την αρχή ως το τέλος του αγώνα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που γέμισαν ασφυκτικά την Τούμπα. Για δείτε τους:







Πηγή: Sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια: