Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Ο Βύρων Πολύδωρας στηρίζει τη Ντόρα Μητσοτάκη





Ακούστε τι έλεγε ο Βύρων Πολύδωρας στην Άμφισσα, την ώρα της καταστροφής του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας, απευθυνόμενος στους Αγροφύλακες.


Ενώ καιγόταν ο Εθνικός Δρυμός της Πάρνηθας, 30 χιλιόμετρα από το κέντρο των Αθηνών, ο Πολύδωρ δήλωνε στην Άμφισσα αμέριμνος για τα μάτια του αετού, την υπομονή ενός βοδιού, την γιαγιά του, κάτι ουρανοξύστες και άλλες ασυναρτησίες.

Πόσο καλό έκανε αυτό στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή τότε; Όλα τα βαρίδια μαζεύτηκαν στους υποστηρικτές της Ντόρας Μητσοτάκη.

Φυσικά σε εμάς δεν έκανε εντύπωση η στήριξη του Πολύδωρα στη Ντόρα Μητσοτάκη. Κάποτε είχαν κηδέψει μαζί με τον Μητσοτάκη δημόσια δαπάνη τον Μάρκο Βαφειάδη. Επόμενο ήταν να την στηρίξει.

Όλοι στις κάλπες. Να δώσει η Βάση την απάντηση που τους αρμόζει. Θέλετε να δείτε το κόμμα στα χέρια αυτών που το έβλαψαν;

2 σχόλια:

gastone είπε...

αγωνιστες τις ενοτητας ο πολυδωρας ειναι με την νεα δημοκρατια ή με αλλο κομμα.... πως πεφτουν οι μασκες (alla jexasa mono tis doras kanoun lalakies gia na mhn les oti symfono me oti elege o viron kata kairous)

Τα Ανήλια είπε...

Φίλε gastone

Ο Πολύδωρας όμως ζημίωσε τη Νέα Δημοκρατία, τότε με τις πρώτες φωτιές. Καλό της έκανε;

Για αυτό έμεινε η Νέα Δημοκρατία με 151 βουλευτές. Όχι μόνο λόγω του Βύρωνα, όμως τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας έπεσαν.

Επιτρέπεται να είναι Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και να καεί ο Εθνικός Δρυμός της Πάρνηθας και αυτός να φλυαρεί στην Άμφισσα εκείνη την ώρα;

Αυτό που είπαμε εμείς είναι ότι όλα τα βαρίδια είναι με την πλευρά της Ντόρας και τίποτα περισσότερο.