Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Στην Ολλανδία το μοντάρισμα!



Για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (8/7), ο ΠΑΟΚ. Η αποστολή του «Δικεφάλου» άφησε τη Θεσσαλονίκη, έχοντας τελικό προορισμό το αθλητικό κέντρο «Γκόλντεν Τούλιπ» στο Ντόορβερθ (σ.σ. κοντά στο Αρνεμ), όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιουλίου.

«Μας περιμένουν δύο δύσκολες εβδομάδες προετοιμασίας. Προετοιμαζόμαστε τώρα για να είμαστε έτοιμοι για τις υποχρεώσεις της χρονιάς και κύρια για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μας», δήλωσε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Ντάριο Κρέσιτς και πρόσθεσε:

«Προσωπικά θέλω να προπονηθώ σωστά για να είμαι όσο γίνεται πιο έτοιμος. Ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος με τον οποίο συνεργάζομαι ως τώρα στην καριέρα μου και ελπίζω να καταφέρω κάτι καλό μαζί του. Με εντυπωσίασε η πρώτη προπόνηση και ο κόσμος που μαζεύτηκε στο γήπεδο. Η στήριξη των φιλάθλων κάνει πιο απαιτητική τη δική μας δουλειά».

Στα λόγια του Κροάτη τερματοφύλακα πρόσθεσε ο Μασιέλ Αλβες Λίνο: «Το βασικό στάδιο προετοιμασίας είναι σημαντικό, θα καθορίσει το πώς θα κυλήσει η χρονιά. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις της νέας περιόδου. Θα δουλέψουμε για να γνωριστούμε οι παλιοί με τους νέους παίκτες για να είμαστε όσο γίνεται συντομότερα πιο έτοιμοι. Ο βασικός κορμός έμεινε ο ίδιος, αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν, οπότε ο ΠΑΟΚ έχει τις προϋποθέσεις για να κάνει ακόμη καλύτερη πορεία από ότι έπραξε την περυσινή περίοδο. Είναι νωρίς βέβαια να μιλήσουμε περισσότερο γι’ αυτό. Στην παρούσα φάση έχουμε μπροστά μας το βασικό στάδιο προετοιμασίας, τα φιλικά παιχνίδια, την πρόκληση του Ευρόπα Λιγκ και μετά θα δούμε και το πρωτάθλημα».

Στο πλαίσιο μονταρίσματος του εκεί θα δώσει επτά φιλικά παιχνίδια. Θα ξεκινήσει με τρία απέναντι σε ερασιτεχνικές ομάδες (σ.σ. τα δύο πρώτα είναι το πρωί και το απόγευμα του Σαββάτου και το επόμενο στις 13/7) και θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με τις Ναϊμέγκεν (14/7), Τσίβας Γκουανταλαχάρα (16/7), Βίλεμ (19/7) και Σπάρτα Ρότερνταμ (22/7).

Στην Ολλανδία θα ενσωματωθεί με την αποστολή ο Μάρκο Σαβίνι.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: