Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

"Μπέρδεμα" στο δήμο Ανατολικού Ολύμπου...



Συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου απόψε στο δήμο Ανατολικού Ολύμπου, όπου θα κάνει και την πρώτη εμφάνιση του ως δημαρχεύων ο Διονύσης Αρωνιάδης, αφού ο δήμαρχος Στέργιος Χονδρόπουλος ετέθη σε αργία με απόφαση του Περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας για το γνωστό θέμα, και ανέλαβε ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος του συνδυασμού της συμπολίτευσης, όπως ακριβώς ορίζει ο κανονισμός.

Φαίνεται όμως, σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες, ότι έχει επέλθει μεγάλο ρήγμα στη σημερινή διοίκηση του δήμου Ανατολικού Ολύμπου, αφού σε πρόσφατη συνάντηση των μελών του συνδυασμού υπήρξε διχοστασία μεταξύ τους και από ότι λέγεται ο πρώην δήμαρχος τους είπε ότι δεν πρέπει να ξεχνούν πως αυτός είναι ακόμη ο δήμαρχος κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του νέου δημάρχου.

Όλη αυτή την "θολή" κατάσταση έρχεται να την περιπλέξει ακόμη περισσότερο άλλη μία πληροφορία για μία επιστολή που φέρεται να συνέταξε ο πρώην δήμαρχος, αλλά ακόμη δεν έχει δημοσιευτεί και όπως ακούγεται θα διαβαστεί απόψε στη συνεδρίαση, όπου αναφέρεται στην "αργία" και μεταξύ άλλων κάνει αναφορά για πραξικοπήματα και δικτατορίσκους, για λαϊκή κυριαρχία κ.λ.π.

"Μπέρδεμα"...

Πηγή: Λευτεριά

Σε αργία έθεσε ο περιφερειάρχης Μακεδονίας-Θράκης τον δήμαρχο Ανατολικού Ολύμπου Αστέριο Χονδρόπουλο και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχο Ιωάννη Τσαρούχα, επειδή οι διώξεις που τους είχαν ασκηθεί πριν από λίγα χρόνια κατέληξαν σε καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος τους.

Ο δήμαρχος καταδικάστηκε σε πολύμηνη φυλάκιση για ατασθαλίες με τα κουπόνια κοινωνικού τουρισμού και ο πρώην δήμαρχος σε εφτάμηνη φυλάκιση για παράνομη αδειοδότηση καταστημάτων. Να λοιπόν που η τοπική αυτοδιοίκηση δεν… πάσχει μόνο στην Αθήνα αλλά και στην περιφέρεια.

Ο Αστέριος Χονδρόπουλος προέρχεται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: