Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Φθάνει Ντόορβερθ ο Βιεϊρίνια


Στο Ντόορβερθ της Ολλανδίας αναμένεται το βράδυ ο Πορτογάλος Βιεϊρίνια ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ και τον Φερνάντο Σάντος να αναμένει πλέον μόνο τον Βίκτορ Βιτόλο μέσα στις επόμενες μέρες. ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ σε συνέντευξή του εξέφρασε την αισιοδοξία του για την νέα χρονιά ενώ στις 20:00 η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα δώσει το τρίτο της φιλικό κόντρα στην ερασιτεχνική Ζούντφεν.

"Είμαι έτοιμος να αφοσιωθώ πλήρως στον ΠΑΟΚ", τόνισε ο Βιεϊρίνια σε δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ και πρόσθεσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη ζωή μου στην Ελλάδα, από τη συμπεριφορά του κόσμου και τη σωστή συνεργασία μου στον ΠΑΟΚ", για να καταλήξει ότι: "Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, γιατί στάθηκε κοντά μου όταν είχα τραυματιστεί όπου με στήριξε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή και αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω με τίποτα. Πλέον περιμένω να ενσωματωθώ στην προετοιμασία και ελπίζω τη νέα χρονιά να πάμε για κάτι καλύτερο, εν συγκρίσει με την προηγούμενη σεζόν".

Ο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ λέγοντας με κολακευτικά σχόλια ότι: "Είναι μοναδικοί. Θα προσθέσω ότι είναι οι καλύτεροι. Δεν υπάρχουν πουθενά στην Ευρώπη. Και δεν το λεω για να τους κολακέψω. Είναι πρώτοι και με διαφορά".

Κι όσο για τον Βίκτορ Βιτόλο; Η λύση του συμβολαίου του με την Ρασίνγκ Σανταντέρ είναι θέμα χρόνου κάτι που από την στιγμή που θα συμβεί θα ξεκινήσει το ταξίδι του για την Θεσσαλονίκη ή με την σειρά του για το Ντόορβερθ της Ολλανδίας ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ. Για τις 20:00 εξάλλου είναι προγραμματισμένο το τρίτο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Σάντος στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου με αντίπαλο την ερασιτεχνική ομάδα της Ζούντφεν.

Σνάουτσνερ: "Όχι μεγάλες κουβέντες"

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ τοποθετήθηκε στο Ντόορβερθ της Ολλανδίας με τον Πολωνό να αναφέρθηκε στις άμεσες επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, για την δική του παρουσία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τους στόχους για την νέα χρονιά και όχι μόνο.

"Πέρυσι είχαμε δέκα εβδομάδες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδια. Φέτος όμως είναι οι μισές αλλά γίνεται καλή δουλειά και πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει", τόνισε αρχικά ο Σνάουτσνερ εν όψει των υποχρεώσεων για το Europa League στα τέλη του μήνα ενώ για τα νέα πρόσωπα στην ομάδα είπε: "Ήρθαν λιγότεροι παίκτες σε σχέση με πέρσι, ωστόσο κάθε ομάδα αλλάζει λίγο την δομή της. Σε εμάς σίγουρα είναι καλό το γεγονός ότι έχουμε έναν κορμό παικτών και μπορούμε πιο εύκολα να προσαρμοστούμε σε αυτό που θέλει ο προπονητή μας".

Κι όσο για τον ίδιο ο Σνάουτσνερ τόνισε ότι: "Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, διανύω τον τρίτο χρόνο στον ΠΑΟΚ. Νιώθω σαν νέος δεν υπάρχει καμία διαφορά", ενώ για το θέμα ανανέωσης του είπε: "Είμαι τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, είχα υπογράψει για δύο χρόνια και με κάλεσαν να ανανεώσω. Ο προπονητής πιστεύω ότι είναι ικανοποιημένος απ’ αυτά που προσφέρω στην ομάδα, όλες οι πλευρές είναι χαρούμενες από αυτό το γεγονός".

Για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ ο Πολωνός δήλωσε πως: "Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, είναι νωρίς να πούμε το παραμικρό. Στο τέλος θα δούμε, δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, γιατί αυτό δεν δείχνει σεβασμό και στις άλλες ομάδες. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά".

Για τη φιλοσοφία του Φερνάντο Σάντος επισήμανε πως: "Η φιλοσοφία είναι ίδια. Δουλεύουμε με τον ίδιο προπονητή και μας ζητάει να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι δυνατή αλλά βέβαια τώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι γιατί δεν παίζουμε δυνατά φιλικά. Μετά την προετοιμασία στην Ολλανδία θα μπορέσουμε να πούμε κάτι παραπάνω, όταν παίξουμε δυνατά φιλικά".

Όσον αφορά την περσινή αδυναμία του ΠΑΟΚ καλού αποτελέσματος στα ντέρμπι είπε: "Θέλουμε να βελτιώσουμε αυτό το στοιχείο, πέρυσι κερδίσαμε μόνο ένα ντέρμπι. Αν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, πρέπει να κερδίσουμε. Θα μας βοηθήσει και στον τομέα της αυτοπεποίθησης. Αν κάνουμε μία χρονιά όπως η περσινή θα είναι καλό βήμα, αυτό θέλουμε να κάνουμε μία πορεία περίπου όπως την προηγούμενη περίοδο".

Αναφερόμενος τέλος σε ποια θέση θέλει να παίζει ο Σνάουτσνερ είπε: "Προτιμώ την δεξιά πλευρά, το δεξί μου πόδι είναι το καλό. Όχι το αριστερό δεν είναι καλό, αλλά το δεξί είναι καλύτερο".

Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: