Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του Δήμου Σιθωνίας


Νικήτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μαθήματα σκάκι, προτίθεται να υλοποιήσει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση  Σιθωνίας, προκειμένου να προσφέρει δημιουργική διέξοδο στα μικρά παιδιά.

Τα μαθήματα θα αρχίσουν στις  5 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται, κάθε Πέμπτη, σε τρία τμήματα, στη Νικήτη, στο Ν. Μαρμαρά και στη δημοτική ενότητα Τορώνης.


Εκπαιδευτής με μεγάλη διδακτική εμπειρία, αναλαμβάνει να διδάξει σκάκι σε παιδιά και να τους δώσει τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με το σπουδαίο αυτό άθλημα και να καλλιεργήσουν τη λογική και τη φαντασία τους.

Για τη δημιουργία των τμημάτων, οι μαθητές πρέπει να απευθύνονται στα Γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Σιθωνίας (Δημαρχείο Σιθωνίας) ή στο τηλ: 2375350109. Έχουν, επίσης τη δυνατότητα να εγγραφούν  –συμπληρώνοντας τα σχετικά  έγγραφα που διατίθενται από τα Σχολεία- και παραδίδοντας τα στη Διεύθυνση του Σχολείου.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Σιθωνίας Νίκος Χριστοδούλου δήλωσε σχετικά: «Θέλουμε να προσφέρουμε δημιουργική διέξοδο στα παιδιά του Δήμου μας. Να συμβάλλουμε στην πνευματική αναβάθμιση στην περιοχή, να δώσουμε  και στους γονείς τη δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά τους την εξαιρετική εμπειρία του σκάκι.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση είναι εκείνος ο Φορέας που μπορεί να «αγκαλιάζει» τέτοιες προσπάθειες και μπορεί να διαμορφώνει περιβάλλον κατάλληλο για ανάπτυξη μιας σειράς δραστηριοτήτων. Περιμένουμε από τους συνδημότες μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: