Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Γιώργο είσαι... Θεά!


Αλήθεια τι σχέση μπορεί να έχει ένας μάνατζερ καλλιτεχνών και ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με τον ΛΑ.Ο.Σ.; Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη τόσο ο Ηλίας Ψινάκης όσο και ο Γιώργος Ανατολάκης, περί αυτών ο λόγος, χωράνε στην ομάδα του κόμματός του.

«Θέλω να φέρω στην πολιτική και άλλους, να ανοίξω το παιχνίδι. Όπως έκανα πριν από πολλά χρόνια την προσπάθεια να φέρω την γυναίκα, απλή νοικοκυρά του σπιτιού, με τις καθημερινές λαϊκές, ανθρώπινες, εκπομπές.

Τώρα λοιπόν σκέφθηκα ότι υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι, αυτά τα παιδιά που βλέπουν ενδεχομένως την μεσημεριανά. Συζήτησα με τον Η. Ψινάκη, και μου είπε ότι είναι ένα θέμα πρωτόγνωρο για μένα, εγώ δεν γνωρίζω από πολιτική, μπορώ να προσφέρω μόνο κάποια πράγματα» δηλώνει για τον μάνατζερ.

Όσο για τον σκληροτράχηλο πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, του οποίου ακόμη δεν λέει το όνομα, δηλώνει: «Ο στόχος μου είναι σε αυτές τις εκλογές και το λέω με παρρησία να βάλω κόσμο εκτός πολιτικής. Εάν τους πολιτικοποιήσουμε θα γίνουν και πιο υπεύθυνοι. Και θέλω μια που τώρα ο ΛΑ.Ο.Σ όπως το λες και εσύ έχει μια έλξη να το εκμεταλλευθώ αυτό για χάρη της Δημοκρατίας». Ο Ανατολάκης, πάντως, προορίζεται για την Β΄ Πειραιά.

Τώρα τι χημεία θα γίνει με Ανατολάκη και Ψινάκη αυτό είναι κάτι που θέλουμε όλοι πραγματικά να το δούμε. Ο ίδιος ο πρόεδρος, πάντως, φαίνεται σίγουρος για τις επιλογές του. Πάντως ήση κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δήλωση προ έτους του Καρατζαφέρη όπου μεταξύ άλλων αναρωτιόταν: Ποιά είνα σήμερα τα ινδάλματα της νεολαίας; Μήπως ο κ. Ψινάκης; Δεν υπάρχου σήμερα παιδιά που λένε "πάμε να κολλήσουμε δίπλα του για να γίνουμε κάποιοι"". και να που πήγε και... κόλλησε ο Γιώργος!

Πηγή: Ελεύθερη Ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: