Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Ο κύβος ερίφθη - Μαυρίστε τον



Ο κύβος ερίφθη. Οι εκλογές είναι γεγονός. Η πατρίδα μας βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και οι πολίτες καλούνται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον τους. Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη εκλογική μάχη. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε για να πείσουμε την κοινωνία ότι έχουμε το σχέδιο και την εμπειρία να πάμε την Ελλάδα μπροστά.

Προσωπικά δεσμεύτηκα στους πολίτες της Β΄ Αθηνών που με τίμησαν δύο φορές με την εμπιστοσύνη τους ότι θα είμαστε κοντά. Είμαστε Κοντά στα προβλήματα της Β΄ Αθηνών με πρωτοβουλίες στο Κοινοβούλιο, με παρεμβάσεις για το περιβάλλον, με πολιτικές για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων.

Οι εκλογές που έρχονται θα κρίνουν την πορεία της χώρας μας για τα επόμενα χρόνια, γι’ αυτό οφείλουμε να Κοιτάμε Μακριά. Κοιτάμε Μακριά με άποψη και τόλμη, με γνώση και εμπειρία. Κοιτάμε Μακριά για μια Ελλάδα με αξιοκρατία και ίσες ευκαιρίες για όλους, για μία Ελλάδα ισχυρή στον κόσμο.

Στις εκλογές που έρχονται χρειάζομαι την υποστήριξή σου. Μαζί έχουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε να Είμαστε Κοντά και να Κοιτάμε Μακριά.

Πηγή: Κυριάκος Μητσοτάκης

Εμπρός ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, πεδίον δόξης λαμπρό...

Και αυτός ροκάνιζε την καρέκλα του Καραμανλή.


Μαυρίστε τον και στείλτε τον στο σπίτι του...


Για να κάνει πράξη το σύνθημα του, να κοιτάει από μακριά τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: