Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Υποψήφια με το ΛΑ.Ο.Σ. η σύζυγος του Μάκη Βορίδη


Στην Λακωνία θα είναι υποψήφια με τον ΛΑ.Ο.Σ. η σύζυγος του βουλευτή Μάκη Βορίδη. Ο λόγος για την παιδίατρο Δανάη Μιχελάκου, η οποία έχει ήδη αποδεχτεί την πρόταση που της έγινε από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ο τελευταίος πριν από λίγη ώρα μιλώντας στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra3, προανήγγειλε το γεγονός χωρίς να κατονομάσει το πρόσωπο. Η κυρία Μιχελάκου προέρχεται από μια έντονα πολιτικοποιημένη οικογένεια της Μάνης, η οποία μάλιστα διαθέτει ισχυρά ερείσματα στον σκληρό πυρήνα των δεξιών ψηφοφόρων.

Πέραν όμως της όποιας επιρροής διαθέτει η ίδια στην περιοχή της Λακωνίας, αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο σύζυγός της Μάκης Βορίδης, διατηρεί μεγάλη εκλογική πελατεία στην δεξιά Μάνη, από την περίοδο που ήταν αρχηγός του «Ελληνικού Μετώπου».

Για την ιστορία και μόνον αξίζει να αναφερθεί η στενή φιλική σχέση που έχει η οικογένεια Βορίδη με τον δικηγόρο Τάκη Μιχαλόλια, ο οποίος επηρεάζει ένα σημαντικό κομμάτι του δεξιού εκλογικού σώματος στο νομό.

Στην περίπτωση που θα εκλεγεί η κυρία Μιχελάκου, θα βρεθούμε μπροστά σε ένα νέο για τα κοινοβουλευτικά χρονικά φαινόμενο. Ένα ζευγάρι θα κάθεται στα έδρανα της Βουλής.

Πηγή: Parapolitika.gr

Εάν η Μιχελάκου εκλεγεί, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ζευγάρι κάθισε στα έδρανα της Βουλής. Υπήρχαν δύο βουλευτές σύζυγοι, της Πολιτικής Άνοιξης που είχαν εκλεγεί. Ο Στέφανος και η Φωτεινή Στεφανοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: