Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Υποστηρίζουμε και ψηφίζουμε Πολυγυρινούς


Το blog μας προτείνει στους αναγνώστες του, αν ανήκουν στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσουν τον Ευθύμιο Καρανάσιο και αν ανήκουν στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, να ψηφίσουν τον Αργύρη Λαφαζάνη.

Πρέπει κάποτε να μάθουμε ότι τα κόμματα δεν ενδιαφέρονται για τον Πολύγυρο. Αν ενδιαφερόταν θα είχαν γίνει πολλά έργα που λείπουν από την Πρωτεύουσα.

Οι παππούδες και οι προπαππούδες μας ακόμα, παρακαλούσαν από το 1912 τους πολιτικούς για να φτιάξουν τον δρόμο Πολυγύρου - Θεσσαλονίκης. Πέρασαν 97 χρόνια και δεν έγινε τίποτα. Συνηθίσαμε να αποκαλούμε δρόμο καρμανιόλα το τμήμα της Εθνικής οδού από τον κόμβο της Θέρμης μέχρι και την Δυτική είσοδο της Γαλάτιστας. Ο υπόλοιπος, από την Γαλάτιστα μέχρι τον Πολύγυρο είναι απλά υποφερτός.

Όσο είναι το ένα ρεύμα της Εθνικής Θεσσαλονίκης Μουδανιών, είναι ολόκληρος ο δρόμος Πολυγύρου - Γαλάτιστας.

Με βουλευτές Πολυγυρινούς, γιατί όχι και στα δύο κόμματα, θα τρέξουν και κάποιο έργο θα γίνει στον Πολύγυρο.

Ας βάλουμε μια φορά το συμφέρον του Πολυγύρου πάνω από τα παιχνίδια που παίζουν διάφοροι στις πλάτες μας.

Να στηρίξουμε λοιπόν όλοι μας τον Καρανάσιο και τον Λαφαζάνη, χωρίς να μας ενδιαφέρει το ποσοστό που θα πάρουν.

Σε αυτές τις εκλογές θα ψηφίσουμε με βάση το συμφέρον του Καποδιστριακού Δήμου Πολυγύρου και ιδιαίτερα του ιστορικού Πολύγυρου.

Ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί κανένας αυτοδιοικητικός δεν προσπάθησε να χαρακτηριστεί ο Πολύγυρος ιστορική πόλη, όπως αντίστοιχα έχουν ονομαστεί πόλεις που πρόσφεραν, όπως και ο Πολύγυρος, στους Εθνικούς Αγώνες. Για παράδειγμα το Μεσολόγγι ονομάζεται Ιερή Πόλη. Η Νάουσα ονομάζεται Ιστορική Πόλη. Ο Χορτιάτης Μαρτυρικό Χωριό.

Ο Πολύγυρος που έχει προσφέρει τόσα πολλά σε όλους τους αγώνες του Ελληνικού Έθνους, θα πρέπει και αυτός να πάρει σειρά, ανάμεσα στις άλλες ανακηρυγμένες επίσημα, ιστορικές πόλεις.

Με γνώμονα λοιπόν το μέλλον της πόλης μας, υποστηρίζουμε τα παιδιά του Πολυγύρου.

Καλή επιτυχία Ευθύμη

Καλή επιτυχία Αργύρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: