Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Κώστας Καραμανλής, Δεν συνεργάζομαι με τα άκρα. Σίγουρα;


Κ. Κιλτίδης Από την «4η Αυγούστου» στον κεντρώο χώρο

Γόνος φτωχής αγροτικής οικογενείας, ο 51 ετών βουλευτής έμεινε στα 11 του μόνος στην πόλη του Κιλκίς για να μαθητεύσει στο εξατάξιο γυμνάσιο, ενώ οι γονείς του έπαιρναν τον δρόμο της μετανάστευσης στη Γερμανία. Προσφυγικών καταβολών από την Καππαδοκία, ο νεαρός Κιλτίδης είχε από μαθητής στο προσκεφάλι του το πορτρέτο του Γεώργιου Γρίβα-Διγενή.

Αντικομμουνιστής από τα γεννοφάσκια του, καθώς είχε χάσει την περίοδο του Εμφυλίου τους δύο παππούδες του και τη μία γιαγιά του, γαλουχήθηκε με εθνικιστικές ιδέες. Είχε περάσει από την ακροδεξιά κίνηση της «4ης Αυγούστου», ενώ στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, όπου σπούδασε, συμμετείχε στην εθνικιστική Φοιτητική Εθνική Πρωτοπορία ως τη διάλυσή της.

Το 1978 προσχώρησε στη ΝΔ. Στα ψηφοδέλτια τον έβαλε ο κ. Μ. Εβερτ, ενώ από το 1998 που γνωρίστηκε με την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη διατηρεί μαζί της μια στενή πολιτική φιλία (κάποιοι τον αποκαλούν «ομαδάρχη της Ντόρας»).

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=32&artId=162763&dt=25/03/2007


υγ ή πρέπει να ξεκαθαρίσει ο καραμανλής το τι εννοεί ''συνεργάζομαι'' ή αλλιώς πρέπει να μας εξηγήσει τι έννοεί με λέξη άκρα

Πηγή: to sisaki

Δεν υπάρχουν σχόλια: