Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Ανατροπή βυτιοφόρου με προπάνιο στο Κιλκίς


Βυτιοφόρο που μετέφερε προπάνιο, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στο 30ο χλμ της επαρχιακής οδού Κιλκίς - Μουριών, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος για 7 ολόκληρες ώρες. Το όχημα, που μετέφερε το επικίνδυνο φορτίο από τη Βουλγαρία στη Θεσσαλονίκη, ανατράπηκε σήμερα, στις 10 το πρωί, στο ύψος των Μουριών, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έφθασε στο σημείο του συμβάντος στις 10.10 π.μ. με τρία πυροσβεστικά οχήματα και 8 άνδρες, καθώς υπήρχε άμεσος κίνδυνος ανάφλεξης και έκρηξης του φορτίου. Επί τόπου έφθασαν, επίσης, και 4 περιπολικά της Αστυνομίας, που απέκλεισαν τη γύρω περιοχή.

Οι πυροσβέστες έκαναν συνεχή διάβρεξη του οχήματος μέχρι αργά το απόγευμα, όταν και κατέφθασε ένας γερανός και φόρτωσε το όχημα σε ειδική πλατφόρμα, μεταφέροντάς το στη Θεσσαλονίκη. Η κίνηση των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Κιλκίς - Μουριών γινόταν από παρακαμπτήριο δρόμο, ενώ αστυνομικοί της Τροχαίας βρίσκονταν στο σημείο, προκειμένου να ρυθμίσουν την κίνηση. Η «επιχείρηση» ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

Πηγή: ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: