Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Σουφλιάς: Να ξεφύγει από το λαϊκισμό το ΠΑΣΟΚ



Για την προετοιμασία των εκλογών από το υπουργείο Εσωτερικών ενημέρωσε ο αρμόδιος υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος τα μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής, η οποία συνεδρίασε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς δήλωσε ότι η ΝΔ απευθύνεται στον ελληνικό λαό με τη γλώσσα της αλήθειας, με συγκεκριμένα μέτρα που, έστω και αν είναι δυσάρεστα, είναι αναγκαία και εντάσσονται σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην οικονομία, αλλά και σε άλλους τομείς ώστε η Ελλάδα να μπει σε μια καινούργια περίοδο ανάπτυξης.

Ο κ. Σουφλιάς τόνισε ότι είναι ανάγκη αυτό το ύφος του πολιτικού λόγου να το παρακολουθήσει και το ΠΑΣΟΚ και να ξεφύγει από τις γενικότητες και τους λαϊκισμούς.

«Να αποκτήσει προγραμματικό, σοβαρό, λόγο, έτσι ώστε να αναβαθμιστεί και η πολιτική ζωή και η πολιτική αντιπαράθεση καθώς και να βελτιωθούν τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Σουφλιάς.

Σημείωσε ότι αυτό θα είναι υπέρ του τόπου, γιατί ο λόγος του λαϊκισμού και των γενικοτήτων δεν ωφέλησε μέχρι τώρα για πολλούς λόγους.

Ερωτηθείς για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ είπε ότι είναι εντελώς ανεδαφικά όσα λέγονται και γράφονται για δήθεν αντιπαλότητες μεταξύ του ενός και του άλλου.

Σε ερώτηση αν ο ίδιος τεθεί επικεφαλής απάντησε: «Όλα θα τα δείτε, όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα».

Πηγή: Τα Νέα

Τι θα δούμε δηλαδή όταν ανοίξουν οι κάλπες με τα αποτελέσματα;

Να περιμένουμε από τον Λαρσινό Πολιτικό δηλώσεις στο Ζάππειο όπως ο Βενιζέλος στις εκλογές του 2007;

Άλλο τον ρώτησαν, άλλο απάντησε.

Για την λίστα του ψηφοδελτίου επικρατείας τον ρώτησαν, για αποτελέσματα εκλογών απάντησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: