Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Καρατζαφέρης έριξε δίχτυα προς τον Κοροβέση! Ανέθεσε στον Βορίδη να τον πείσει να ενταχθεί στο ΛΑ.Ο.Σ. ... απλά έλεος...


Απόσπασμα από την συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1

Μ. Τριανταφυλλόπουλος: Τότε το είπατε μόνος σας, γι΄ αυτό πετάνε πέτρες.

Γ. Καρατζαφέρης: Γι΄ αυτό λέω λοιπόν να τους ακούσουμε, και να μας πουν: ακούστε κύριοι ή όποιο άλλο λεξιλόγιο θέλουν ως προσφώνηση, αυτό μας ενοχλεί, εκείνο μας ενοχλεί και να αρχίσουμε να παίρνουμε σοβαρότερα εκείνους ους ανθρώπους τους οποίους δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε. Και επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά Μάκη Τριανταφυλλόπουλε, είμαστε κλωνοποιημένοι. Ό ένας συμπληρώνει τον άλλον.

Θέλουμε ανθρώπους της άλλης πλευράς. Να έρθει μέσα ο αναρχικός να με ακούσει. Πόσο μα πόσο χάρηκα τον Κοροβέση, έλεγα εχθές του Μάκη του Βορίδη, κοίταξε να δεις τον Κοροβέση και κάντου μια κουβέντα ρε παιδί μου, αφού τον πέταξαν από τον Συνασπισμό να τον πάρεις εδώ. Και ας είναι αναρχικός και ας είναι αριστερός και ας είναι από την άλλη πλευρά. Γιατί θέλουμε ελεύθερα πνεύματα.

Μ. Τριανταφυλλόπουλος: Καλά τώρα άμα πάρετε και τον Κοροβέση...

Γ. Καρατζαφέρης: Δεν με κατάλαβες. Ήτανε μια κουβέντα για να δείξω ότι εμπιστεύομαι τα ανοιχτά μυαλά, δεν μπορώ τους κουμπωμένους.

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Μάκης Βορίδης ότι η σύζυγος του Δανάη θα είναι υποψήφια του ΛΑ.Ο.Σ. στην Λακωνία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Περίεργο να μπει ένας αριστερός.Μάλλον ο Καρατζαφέρης ψάχνει ψήφους από παντού.