Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Χαμηλά ο πήχυς του ΛΑΟΣ

«Μια ψήφο παραπάνω από ό,τι είχαμε πάρει στις προηγούμενες ευρωεκλογές». Αυτός είναι ο στόχος του ΛΑΟΣ για την κάλπη της 7ης Ιουνίου, όπως τον περιέγραψε ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης. «Και θα είμαι ευγνώμων σε εκείνον που θα μου τη δώσει», πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης, μετά το πέρας της ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων του στρατού ξηράς στην Κόρινθο.

Μία ημέρα νωρίτερα, από την Τρίπολη, ο κ. Καρατζαφέρης είχε επικρίνει, για άλλη μία φορά, τα δύο κόμματα εξουσίας για τη σκανδαλολογία. «Ασχολούμαστε με παπαγαλάκια, βαρβαρότητες και φοβικά σύνδρομα και με αυτά πάμε στις εκλογές... μέσα σε ένα οξυμένο κλίμα πόλωσης που ευνοεί τους δύο μονομάχους, οι οποίοι αυξάνουν καθημερινά τα κρεσέντο τους», σημείωσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η επικεφαλής του ψηφοδελτίου κ. Νίκη Τζαβέλλα, η οποία σημείωσε (Flash): «ό,τι πάρουμε παραπάνω από τις τελευταίες εκλογές για μας είναι επιτυχία». Σχολιάζοντας τη σκανδαλολογία των ημερών, επισήμανε πως «από τα δύο μεγάλα κόμματα αρχίζει ο καβγάς για τα σκάνδαλα, για τη διαφθορά, για όλα αυτά τα οποία μπορεί να είναι ακραία φαινόμενα πολιτικής συμπεριφοράς... δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να το συζητήσουμε ούτως ώστε ο πολίτης να έχει μια πιο καλή εικόνα τι είναι αυτή η Ευρωπαϊκή Ενωση».

Ο κ. Καρατζαφέρης πραγματοποιεί σήμερα την κεντρική προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα ψηφίσει το πρωί της Κυριακής. Χθες είχε συνάντηση με εκπροσώπους αθιγγάνων. Ο ίδιος έχει προτείνει την πρόσληψη αθιγγάνων στην ελληνική αστυνομία, προκειμένου να ελέγχονται καλύτερα οι οικισμοί τους σε όλη τη χώρα.

Πηγή: Καθημερινή

Χάνουνε που χάνουνε, πλακώσανε κι οι "γύφτοι" μπας και σωθούνε

Δεν υπάρχουν σχόλια: