Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου - Καταγγελία του συνδιασμού "Αναπτύσσω - Δημιουργώ το μέλλον"

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΑΝΑΠΤΥΣΣΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ: ΑΒΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής την Τετάρτη 2-11-2011 στις 14:00 μ.μ. (τελευταία προθεσμία για την κατάθεση συνδυασμών) κατατέθηκαν τα ονόματα τριών συνδυασμών για τις επικείμενες εκλογές του Δεκεμβρίου. Όταν ζητήθηκε από τους επικεφαλείς δύο συνδυασμών η δημοσιοποίηση των ονομάτων όλων των υποψηφίων, το αποτέλεσμα ήταν η αξιοπερίεργη άρνηση του νυν προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ο οποίος με τον πλέον ανήθικο τρόπο εξύβρισε χυδαία, ενώπιον μαρτύρων, τον ένα εκ των δύο αντιπάλων του.

Ο συνδυασμός μας καταγγέλλει τη συμπεριφορά του αυτή και τον καλεί να παραιτηθεί τόσο από την προεδρία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής όσο και από τη διεκδίκηση της νέας θητείας, διότι με τη συμπεριφορά του αυτή προσβάλει την ηθική και την αξιοπρέπεια του επαγγελματικού και επιχειρηματικού κλάδου της Χαλκιδικής. Θεωρούμε δεδομένο ότι η κρίση πανικού που κυρίευσε το νυν πρόεδρο, προκειμένου να μην αποχωριστεί τον «Προεδρικό του θώκο», μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει για το Επιμελητήριο του Νομού μας.

Ο Συνδυασμός μας στέλνει σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου το εξής μήνυμα: Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής δεν αποτελεί τσιφλίκι και προτεκτοράτο κανενός. Δεν έχει δικαίωμα κανένας πρόεδρος να εξυβρίζει όσους θεωρεί εμπόδιο για τη διατήρηση των «κεκτημένων» του. Εμείς καλούμε τα μέλη του Επιμελητηρίου να στηρίξουν ένα νέο συνδυασμό με νέους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ως όραμα την καθολική συμμετοχή, την προβολή, την ανάπτυξη και τη δημιουργία.

Καλούμε τα μέλη να γυρίσουν την πλάτη σε δοκιμασμένες, κουρασμένες, «γηρασμένες» και παρωχημένες επιλογές, οι οποίες δεν έχουν πλέον τίποτα να προσφέρουν προάγοντας ταυτόχρονα αποκλειστικά τα κλειστά λόμπις.

Καλούμε τα μέλη να στηρίξουν το Συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΣΣΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: