Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Παρελθόν ο Δερμιτζάκης από τον ΠΑΟΚ!


Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν το τελευταίο παιχνίδι, που κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Παύλος Δερμιτζάκης, καθώς με την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη και μετά από συνάντηση του καβαλιώτη τεχνικού με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Παντελή Κωνσταντινίδη αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας τους, με τον Δικέφαλο να αναζητεί πλέον την διάδοχη λύση.

Ο ΠΑΟΚ παραπαίει αγωνιστικά και βαθμολογικά, έχοντας κατρακυλήσει στην 14η θέση του πίνακα της Σούπερ Λίγκας και η διοίκηση έκρινε πως έπρεπε να γίνει ένα... ηλεκτροσόκ για να αλλάξει η κατάσταση. Το "ηλεκτροσόκ" αυτό ήταν η λύση της συνεργασίας με τον Παύλο Δερμιτζάκη, κάτι που αποφασίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (17/10).

Μόλις επέστρεψε αργά το βράδυ του Σαββάτου (16/10) η αποστολή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα, ο πρόεδρος του Δικέφαλου, Θόδωρος Ζαγοράκης, μετέβη μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη και τον τον Παύλο Δερμιτζάκη σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου είχαν για αρκετή ώρα συζήτηση σχετικά με την κατάσταση στην ομάδα και τι πρέπει να αλλάξει για να υπάρξει βελτίωση.

Μέσα από τη συζήτηση προέκυψε ότι στην παρούσα φάση ο Δερμιτζάκης δεν μπορεί να αλλάξει άμεσα την κατάσταση και να δώσει στην ομάδα αυτό που της χρειάζεται. Ετσι, πάρθηκε η απόφαση για το "βελούδινο" διαζύγιο, όπως κι έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (17/10).

Πάει για εγνωσμένης αξίας ευρωπαίο, φήμες για Ρεχάγκελ και Μπόλονι
Οσον αφορά τον αντικαταστάτη του καβαλιώτη τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διοικούντες την ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζητούν προπονητή εγνωσμένης αξίας στον ευρωπαϊκό χώρο, βάζοντας τέλος στα... πειράματα με τους νεαρούς και... φέρελπις τεχνικούς.

Εντονη φημολογία αναπτύχθηκε στην Θεσσαλονίκη για δίδυμο Ρεχάγκελ-Τοπαλίδη, ενώ ακούστηκε πως έγινε ήδη επαφή και με τον Λάζλο Μπόλονι, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ. Βέβαια, λόγω του ακατάλληλου της ώρας τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οπως και να 'χει, μέσα στο επόμενο 24ωρο ή το αργότερο 48ωρο θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, αφού η ομάδα έχει την Πέμπτη (21/10) παιχνίδι στο Europa League με τη Βιγιαρεάλ.

Πηγή: The Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια: