Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Παραλειπόμενα του αγώνα: Επανωμή - Π.Α.Ο. Διοικητηρίου

Αναδημοσίευση από το φιλικό Πολυγυρινό blog, Ρεσπέντζα

Δημοσιεύθηκε στις 17/5/2009

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας αναφερθήκαμε σε έναν σημαντικό παράγοντα που καθορίζει τις οποιεσδήποτε προσπάθειες, αυτόν της τύχης!

Ελαφρυντικά για την "αποτυχία" της ΝΙΚΗΣ δεν θα ψάξουμε να βρούμε, άλλωστε δεν είμαστε και ειδικοί στο ποδόσφαιρο, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να γνωστοποιούμε στους αναγνώστες μας όλα αυτά που πέφτουν στην αντίληψή μας, όπως και κάθε τι που μας κάνει ανήσυχους σε συνδυασμό με αυτά που γενικότερα ακούμε για την αθέατη πλευρά του ποδοσφαίρου!

Η πρωταθλήτρια ομάδα ΕΠΑΝΩΜΗ σήμερα έπαιζε το τελευταίο της και καθοριστικό παιχνίδι με τον Π.Α.Ο. Διοικητηρίου. Η ομάδα του Π.Α.Ο.Δ. υπερείχε στις αρχές του παιχνιδιού, κατά γενική ομολογία!


Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού και επειδή κάποια στιγμή τα πράγματα άλλαξαν αγωνιστικά, απευθύνουμε τρία ερωτήματα στον ... αέρα:

1. Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, ο γνωστός Ψωμιάδης Παναγιώτης, πώς βρέθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και στον πάγκο του Π.Α.Ο.Δ., με ποια ιδιότητα;

2. Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Ψωμιάδης, στοχεύει να αναλάβει προπονητής κάποιας ομάδας αφήνοντας τη Νομαρχία;

3. Ήταν τυχαία η παρουσία του σ' αυτόν τον αγώνα και η είσοδός του στον αγωνιστικό χώρο, στον πάγκο του Π.Α.Ο.Δ.;

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι όλα αυτά είναι αίολα γιατί αυτά που υπονοούνται θα μπορούσαν να γίνουν και έξω από τον αγωνιστικό χώρο!!!

-Θα συμφωνήσουμε! Αλλά, το ερώτημα μένει: τι δουλειά είχε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης στον πάγκο του Π.Α.Ο.Δ. τη συγκεκριμένη στιγμή του αγώνα και για το υπόλοιπο του αγώνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: