Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

«Ομοφυλόφιλος ο Κάρολος»


Σάλος έχει ξεσπάσει στη Μεγάλη Βρετανία, μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού «Globe», το οποίο στον τίτλο του αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ομοφυλόφιλος και εδώ και 30 χρόνια προσπαθεί να το κρύψει!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου διατηρούσε όλα αυτά τα χρόνια ερωτική σχέση με τρεις διαφορετικούς άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν υπηρέτης του παλατιού του Μπάκινγκχαμ.

Οπως μάλιστα αναφέρει στο εξώφυλλό του το ταμπλόιντ, η ίδια η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς παραδέχθηκε πως ο Κάρολος διατηρούσε «διπλή ζωή» και η σχέση του μαζί της αλλά και ο γάμος του με την Νταϊάνα και τα δυο παιδιά του στοχεύουν στη συγκάλυψη της σεξουαλικής του ταυτότητας.

Εκτός των άλλων το περιοδικό αναφέρει ότι η Νταϊάνα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις ακριβώς επειδή γνώριζε πως ο πρίγκιπας ήταν ομοφυλόφιλος αλλά και ότι υπάρχουν σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική του ζωή, τις οποίες τις κρατούσε κρυφές τα τελευταία 30 χρόνια.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι κατά το παρελθόν πολλές φορές έχουν διαρρεύσει φήμες για τη σεξουαλική ταυτότητα του Κάρολου, με πιο χαρακτηριστική την ιστορία του 43χρονου πρώην υπηρέτη του Κάρολου, Τζορτζ Σμιθ, η οποία το 2003 είχε ταρακουνήσει συθέμελα τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οπως είχε αποκαλύψει τότε ο Σμιθ, ο οποίος δούλευε για τον πρίγκιπα Κάρολο επί 11 χρόνια, μέχρι το 1997, ο ίδιος είχε γίνει μάρτυρας μιας ερωτικής συνεύρεσης ανάμεσα στον πρίγκιπα και έναν βασιλικό ακόλουθο, την οποία και ηχογράφησε και παρέδωσε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η κασέτα, όπως είχε γίνει γνωστό, έφτασε στα χέρια του πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα, Πολ Μπουρέλ, ο οποίος ανέφερε την κασέτα και στο βιβλίο του «Βασιλικό Καθήκον».

Θύελλα

Τα ταμπλόιντ, οι εφημερίδες και τα κανάλια είχαν κυριολεκτικά βουίξει και ο Κάρολος, ο οποίος, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, έλειπε σε 10ήμερη περιοδεία στην Ινδία και τον Περσικό Κόλπο, για να διαλύσει τις... φήμες επέστρεψε εσπευσμένα.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι με το που άρχισε να γίνεται γνωστή η ιστορία, το Ανώτατο Δικαστήριο είχε καλέσει τον πρώην βασιλικό ακόλουθο Μάικλ Φόσετ και έβγαλε απόφαση με την οποία απαγόρευε στο βρετανικό Τύπο να μεταδίδει λεπτομέρειες από αυτή την υπόθεση.

Ο ίδιος ο πρίγκιπας Κάρολος είχε αρνηθεί με ανακοίνωσή του ότι η ιστορία αυτή είναι αληθής και ανέφερε πως: «Ο πρώην υπηρέτης της βασιλικής οικογένειας πάσχει από μετατραυματικό στρες και είναι πρώην αλκοολικός, επειδή είχε πολεμήσει στον πόλεμο των Φόκλαντ».

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του Κάρολου προσπαθούσε να πλήξει επιπλέον την αξιοπιστία της πηγής, καθώς, σύμφωνα με αυτήν, ο πρώην εργαζόμενος του παλατιού, Σμιθ, είχε και στο παρελθόν διατυπώσει ισχυρισμούς, οι οποίοι ύστερα από ενδελεχή έρευνα της αστυνομίας αποδείχθηκαν αβάσιμοι. Ο Σμιθ είχε αναφέρει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού όσο εργαζόταν για τη βασιλική οικογένεια.

Πηγή: typos.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: