Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Η κατατρεγμένη... Η αδικημένη...

«Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη»

Για επίθεση εναντίον της και προσπάθεια εμπλοκής της σε έναν επιχειρηματικό πόλεμο στον οποίο δεν έχει καμία θέση κάνει λόγο η υπουργός Εξωτερικών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη (φωτογραφία) με γραπτή δήλωσή της.

« Ο κ. Βγενόπουλος δεν προσκομίζει κανένα στοιχείο το οποίο να δικαιολογεί τους ισχυρισμούς του. Πετάει λάσπη. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη » τονίζει χαρακτηριστικά.

Η υπουργός Εξωτερικών επισημαίνει ότι το υπουργείο έδρασε με απόλυτη διαφάνεια και εν γνώσει όλων των εμπλεκομένων φορέων και εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

«Ο κ. Βγενόπουλος είναι εκπρόσωπος ισχυρών ελληνικών και ξένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Σήμερα εκμεταλλεύεται την προεκλογική περίοδο για να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις του. Αρνούμαι να παίξω το παιχνίδι του. Δεν έχω εκβιαστεί και δεν πρόκειται να εκβιαστώ από κανέναν» προσθέτει η κυρία Μπακογιάννη.

Πηγή: Το Βήμα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι μωρέ η καημένη, η φτωχούλα διάδοχος. Με τόσα θέματα ανοιχτά από Γερμανία με Siemens μέχρι την Κωνσταντινούπολη περιμένει να πάρει την θέση και να γίνει κάποτε πρωθυπουργίνα..