Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

«Λαβωμένος» στις Σέρρες ο ΠΑΟΚ για φιλικό και τεστ για... ρεζέρβες


Σχεδόν μια ενδεκάδα δεν θα βρεθεί στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος, ενόψει του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο στο στάδιο των Σερρών.

Για την ακρίβεια, ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει εννιά ποδοσφαιριστές. Το συγκεκριμένο γεγονός λειτουργεί ανασταλτικά προς την κατεύθυνση της εξαγωγής συμπερασμάτων, είναι σαφές όμως ότι θα δοθεί η δυνατότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής, παίκτες που δεν χρησιμοποιήθηκαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Στη λίστα των απόντων εντάσσονται οι τραυματίες Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Μπιζέρα, Τσιρίλο και οι διεθνείς Μουσλίμοβιτς, Κουτσιανικούλης, Χαλκιάς, Φωτάκης.

Σε ότι αφορά τον Μπράις Μουν, ο νοτιοαφρικάνος ποδοσφαιριστής ήταν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, αλλά κόπηκε λόγω τραυματισμού.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και αναλόγως θα διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και το χρονικό διάστημα που θα μεσολαβήσει έως την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς.

Λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στο κέντρο της άμυνας (σ. σ. δεν υπολογίζονται για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης οι Κοντέρας, Τσιρίλο Μπιζέρα), δεν αποκλείεται, ο πορτογάλος προπονητής, να αρχίσει τις δοκιμές, ελπίζοντας στην προσωρινή κάλυψη του προβλήματος.

Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη θέση τον Μίρκο Σαβίνι. Ο έμπειρος ιταλός είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στο κέντρο της άμυνας, είναι σαφές όμως ότι δεν βρίσκεται και στα καλύτερα αγωνιστικά επίπεδα. Ωστόσο, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 17 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και οι Πάμπλο Γκαρσία, Σέρτζιο Κονσεϊσάο οι οποίοι επέστρεψαν στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Ειδικότερα, η αποστολή απαρτίζεται από τους Κρέσιτς, Αραμπατζή, Λίνο, Μαλεζά, Σαβίνι, Αμπουμπακάρι, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Σορλέν, Ιβιτς, Φιλομένο, Παπαθανασίου, Καραντασιάδη, Παπάζογλου, Γκαρσία, Κονσεϊσάο, Βερόν.

Πηγή: Το Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: