Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Βιογραφικό Αργύρη Λαφαζάνη


Ο Αργύρης Λαφαζάνης (Πολύγυρος Χαλκιδικής, 1953) Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος του ΕΜΠ, εργάσθηκε από το 1979 ως μελετητής βιομηχανικών και κτιριακών έργων και από το 1984 ως στέλεχος και στη συνέχεια ως Διευθυντής της ΔΕΗ Χαλκιδικής.

Τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται συνεχώς με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Νομό. Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Πολυγύρου το 1982 και επανεκλέχθηκε το 1986. Παράλληλα, την περίοδο 1982-87 συμμετείχε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Χαλκιδικής ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ, ενώ από το 1998 ήταν επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.

Διετέλεσε Νομάρχης Χαλκιδικής τα έτη 2003-2006. Από το 2007 είναι επικεφαλής της μειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Αυτό το μικρό βιογραφικό(;) το βρήκαμε στο site της Νομαρχίας. Αν θέλει ο Αργύρης Λαφαζάνης, ας μας στείλει ένα κανονικό βιογραφικό του για να το δημοσιεύσουμε. Αυτό είναι δείγμα βιογραφικού, δεν είναι βιογραφικό κανονικό.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεθάρεψε το Αργυρούδ..
Θα φάει τέτοιο μαύρισμα από τον Πολύγυρο που δεν θα ξέρει που να πάει...

Ανώνυμος είπε...

απο το 2007 και μετά ο Αργυράκης, έχασε τη μπάλα και το γήπεδο μαζί... έφαγε τα λυσσακά του που έχασε την κουτάλα και ορκίστηκε να πάρει το αίμα του πίσω..... ο πόλεμος ξεκίνησε με συχνο ξεκατίνιασμα στα μέσα, και με την πάροδο του χρόνου απέδειξε σε όλους πόσο λίγος είναι και πόσο κακή αντιπολίτευση μπορεί να κάνει...ξέχασε τι σημαίνει να φοράει κάποιος παντελόνια και μετατράπηκε σε κακιά κουτσομπόλα της γειτονιάς... δυστυχώς τόσα χρόνια μετά, δεν έχει χωνέψει ακόμη την ήττα του, (μες στη ζωή είναι όλα βρε Αργύρη) και κάνει κωλοτούμπες μήπως και του δώσει κάποιος σημασία....

Άσε Αργύρη..... κουραστήκαμε να σε ακούμε να μυξοκλαις......


(τώρα το βιογραφικό συμπληρώθηκε)

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώστε στο βιογραφικό του πως είναι και μπλόγκερ!
Το μπλογκ του (και κάτσε καλά επίπεδο) είναι ότι πιο άθλιο κυκλοφορεί στην μπλογκόσφαιρα.

(Τώρα έχει συμπληρωθεί!)

Ανώνυμος είπε...

αν είναι είναι αλήθεια ότι είναι blogger θα ΤΟΝ συγχαρούμε και μακάρι να μπει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. ο Λαφαζάνης αν πάρει δυο έδριες το πασοκ μπορεί να βγει βουλευτής. γιατί όμωσς τον φοβούνται μερικοί; τι φοβούνται; τι θλέλουν να κρίβουν;

Ανώνυμος είπε...

...fovomaste ti vlakeia tou.....