Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Όχι λοιπόν δε συμβιβάζομαι ...με κανέναν γελοίο που τώρα μου το παίζει πατριώτης ...αγρότης ...φίλος ...γιατί δεν είδα πουθενά κάτι...τίποτα ...!!!


Μιλάει η βάση της Νέας Δημοκρατίας

Καλησπέρα , ψάχνω να βρω που θα αναρτήσω σχόλια....η αλήθεια είναι ..πως ταιριάζω καλύτερα κάτω από τη μισόγυμνη υποψήφια του Νομού μας....αλλά είπα ...μη ζηλέψει το κορίτσι ...και δεν είναι σε θέση να κάνει προεκλογικό αγώνα...

Πραγματικά τώρα μεταξύ σοβαρού και αστείου ....τη ρωτήσαν στη Ρηγίλλης....ποιούς δήμους έχει η Πιερία ....τα προβλήματα...το κυρίως επάγγελμα των κατοίκων αυτού του νομού...ρε παιδάκι μου ξέρεις τα σχετικά...απλά πέντε πραγματάκια που πρέπει να γνωρίζει κανείς.

Άραγε πέρασε το crash - test; ...θα μου πεις εσύ κορίτσι μου άλλα τέστ είναι να περνάς ...όχι αυτά !

Τι ανάγκη έχει ...λίγο κώλο και λίγο στήθος...να πως μαζεύονται οι ψήφοι( τουλάχιστον απο τον αντρικο πληθυσμό )

Στατιστικά δεν έχουμε κοιτάξει τι υπερισχύει στη Πιερία ...οι γυναίκες ...ή οι άντρες.;

Ωραίες φωτογραφίες ...

Ας σοβαρευτούμε τώρα λιγουλάκι...δηλ. τι να σοβαρευτούμε το θέμα που θα θίξω είναι γελοίο από μόνο του ...να κάνουμε λίγο κουςκους...

Οι υποψήφιοι κατεβαίνουν κατόπιν πρότασης και της ΝΟΔΕ ...σωστά ;

Η ΝΟΔΕ λαμβάνει υπόψιν και το ρεύμα που επικρατεί ή τουλάχιστον της μεταφέρουν οι ΔΗΜ.ΤΟ ...σωστα;

Τότε... ή η αλυσίδα είναι σπασμένη ή το χαλασμένο τηλέφωνο παίζουμε ...ή λυπάμαι είμαστε ηλίθιοι...
Νοήμων και με τέτοια αποτελέσματα αποκλείεται να είμαστε...

Βάζω και τον εαυτό μου μέσα ...βλέπεις γραμματεάς ...ανεπιθύμητη μεν διότι χαλάω τ ησυνταγή συγκεκριμένου πολιτικού γραφείου και του προέδρου με τα της συνοδείας του ...αλλά βλέπεις ...ακόμη και εμάς τους απλά σπουδαγμένους και όχι με γεμάτες τσέπες όλο και κάποιος μας υποστηρίζει...

Και ερωτώ τώρα εγώ...μια και μήνες να μην πω απο τη πρώτη στιγμή της σύστασης των ΔΗΜ.ΤΟ το ζητούμενο ήταν να γίνει προώθηση του έργου της Νέας Δημοκρατίας ( μη γελάτε όλο και κανένα σκετσάκι θα έπαιζε ..) απεναντίας λοιπόν δεν υπήρχε διάθεση ...παρά μόνο να εκτελούμε εντολές συγκεκριμένων πολιτικών γραφείων....με λίγα λόγια ...ένα κόμμα όμηρος ...στην κεμετάλλευση συγκεκριμένου ατόμου...

Και τώρα περιμένεις Κωστάκη να κερδίσεις εκλογές ;

Να βγουν να πουν τι τα στελέχη σου ;

Να μιλήσουμε για πολιτική ;

Να μιλήσουμε για το μέλλον των παιδιών που μεγαλώνουμε ;

ΟΧΙ , Κωστάκη γιατί τους γλυψιματίες που έχεις προωθήσει...θα κοιτάξουν ...απλά να βγει ...ο δικός τους διαπλεκόμενος..

ΝΑΙ ...ακούγεται χοντρό; Αυτή είναι η διαπλοκή ...όλα αυτά τα μικρά καθικάκια που έχεις μαζέψει...ανθρωπάκια που μέσα από ΄λενα ιστορικό κόμμα βγάζουν και επιδεικνύουν τη μικρότητά τους.

Από φοιτήτρια Κωστάκη πίστεψα σε αυτό το κόμμα ...και πες με ονειροπόλα ...μάλλον ηλίθια ( γιατί αυτό αποδείχθηκε τελικά)πρωτίστως πάλεψα για το ΟΡΑΜΑ και μετά για ΑΤΟΜΟ.....

Δεν αξιζε όμως...γιατί μετρά το ΑΤΟΜΟ και όχι το ΟΡΑΜΑ....

Με λίγα λόγια πολιτική είναι ΑΤΟΜΟ...

ΟΧΙ λοιπόν δε συμβιβάζομαι ...με κανέναν γελοίο που τώρα μου το παίζει πατριώτης ...αγρότης ...φίλος ...γιατί δεν είδα πουθενά κάτι...τίποτα ...!!!

Και δεν με ενδιαφέρουν να δω διορισμούς...με ενδιαφέρουν απλά πραγματάκια ...

Σχολεία...που υπολειτουργούν....ελλειπή μάθηση που έχουν τα παιδιά μας ...γιατί βλέπεις ζουμε στη νεπαρχια...γιατρό που δεν έχουμε και τρεχουμε στη Κατερινη...αθλητικό κέντρο...υποστηριξη της τρίτης ηλικίας....της γυναίκας...

Που είναι όλα αυτά....που είναι το δικαιώμά μου να ζω με αξιοπρέπεια ...που είναι η δυνατότητά μου να εξελιχθώ και να συμβαδίζω με τις διεθνείς εξελίξεις ..που είναι όλα αυτά !

Πουθενά...μήπως λέω ψέμματα;

Που είναι ο αγώνας κύριε Μπάσδρα....για να κρατήσουμε ψηλά τη Νέα Δημοκρατία ;

Στά λόγια ....στα χαρτιά.....

Αναρωτιέμαι ποιός είναι πιο γελοίος εσείς που βάζετε υποψηφιότητα ή εγώ που σας ψήφισα ....και το χειρότερο πίστεψα ...
ακούστε αυτό το μικρό ρήμα ΠΙΣΤΕΨΑ

Βασιλική Ριμπά

Πηγή: Πιέριοι

3 σχόλια:

η Τοξότισσα είπε...

Α, Βασιλική δεύτερη φορά σε ανταμώνω... 'απαιχτη η σημερινή μέρα και εδώ και πάλι συμφωνώ μαζί σου κι ας μην με αφορά διόλου το κόμμα ή το χρώμα, όμως ναι θέλω να πιστεύω πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται και παλεύουν για το Όραμα και όχι για την ατομική "κονόμα"...

Γερά κοπέλα μου, πές τα δίχως στολίδια

Η γυμνή αλήθεια τους τσούζει... όλους τους επαγγελματίες ψεύτες

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ και ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ Β. ΠΙΕΡΙΑ

Εμφάνιση νεότερων αναρτήσεων με την ετικέτα Πιέρια Όρη. Εμφάνιση παλαιότερων αναρτήσεων
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010
Τελικά ποιός λέει την αλήθεια για
την Μόρνα;


Πριν από λίγες ημέρες στο τηλεοπτικό κανάλι της Κατερίνης ΔΙΟΝ στον μονόλογο του ο κ. Νομάρχης είπε μεταξύ άλλων ότι το νερό της Μόρνας πηγαίνει προς πόσιν στην Β. Πιερία .

Μετά από αυτό βγαίνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Β. Πιερίας και Δήμαρχος Πύδνας κ. Βασιλειάδης δηλώνοντας δημόσια ότι το νερό της Μόρνας δεν έχει πάει ακόμη στην Β. Πιερία διότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη τα έργα . Επίσης ότι είναι αμφιβόλου ποιότητας .

Ίσως εννοούσε τις παλαιότερες ακατάλληλες μετρήσεις και την συνεχή θολερότητα του όλο τον χρόνο.

Θα συμφωνήσω με τις δηλώσεις του κ. Βασιλειάδη παρ' όλο που το μερίδιο της ευθύνης που τον βαραίνει γι αυτό το έργο είναι μεγάλο παρά τις προειδοποιήσεις μου.

Η παρέμβαση αυτή από όποιους και αν προέρχεται κατέστρεψε το περιβάλλον των βουνών Τίταρου και Πιερίων ανεπανόρθωτα.

Η άποψη του κ. Βασιλειάδη ενισχύεται και από το γεγονός ότι στο ποτάμι εδώ και τρία χρόνια δεν υπάρχει ζωή παρά τον συνεχή εμπλουτισμό που γίνετε από το παρακείμενο ποτάμι του Αγίου Δημητρίου. Τέτοια νερα που δεν μπορεί να αναπτυχτεί η Πανίδα και η Χλωριδα δεν δίνονται για πόσιμα .

Κάνω έκκληση για αποκατάσταση της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ζημιάς που έγινε στα δυο πλουσιότερα βουνά της Ελλάδας , χωρίς να έχω τίποτα προσωπικό εναντίον κανενός παρά την ζημιά που έχω πάθει.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Εχω και μια απορια ....

Δεν θα έπρεπε , όταν πρόκειται για δημόσια θέματα οι τηλεοπτικοί σταθμοί να κάνουν διάλογο και όχι μονόλογο;

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Αναρτήθηκε από Τα Ανήλια στις 2/25/2010 08:59:00 πμ 0 σχόλια
Ετικέτες Οικολογία, Πιέρια Όρη, Πιερία, Τίταρος

Γιαγκουλας.Φ. είπε...

Βασιλικη αφου εισαι τοσο δραστηρια και ευαισθητοποιημενο ατομο και σε ενδιαφερουν τα κοινα και καλα κανεις .... Γιατι δεν ρωτας τον Δημαρχο σου αν τολμαει να πει την αληθεια για το νερο της Νορνας ????
Δημοσια ομως .....