Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ιφιγένεια Κυριάκου Υποψήφια βουλευτής ΝΔ


Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Αγαπητοί φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης και τιμής βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης και σας καλώ να δώσουμε μαζί τη μάχη για την επικράτηση του δικαίου, για την ανάπτυξη της χώρας, για την ευημερία των πολιτών, για το μέλλον των παιδιών μας.

Δε δίστασα ποτέ να πω την αλήθεια και δε με πτόησε ποτέ το όποιο ενδεχόμενο πολιτικό κόστος. Έτσι, και αύτη τη φορά, σ' αυτή την τόσο σημαντική χρονική στιγμή για το μέλλον της χώρας μας δηλώνω δυναμικά παρούσα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, με σύμμάχους μου την Αλήθεια και την όρεξη για δουλειά.

Η ΝΔ είναι η Παράταξη εκείνη που έδωσε στην Ελλάδα Ευρωπαϊκή προοπτική, που ενίσχυσε την οικονομία και δεν επέτρεψε στην οικονομική κρίση να μας δείξει τις σαρωτικές , ισοπεδωτικές συνέπειές της.

Είναι η μεγάλη ανθρωποκεντρική Παράταξη, η Παράταξη εκείνη που δεν παραπλανά με ψεύτικες υποσχέσεις, που δεν υπόσχεται τα πάντα παντού, που δεν υφαρπάζει την ψήφο σας με απειλές και διαστρέβλωση της αλήθειας.

Ο Κώστας Καραμανλής είναι εκείνος ο ηγέτης που εμπιστεύεται ο Έλληνας για ένα μέλλον καλύτερο.

Είμαι δίπλα σε κάθε οικογένεια, σε κάθε νέο, σε κάθε συνταξιούχο, σε κάθε εργαζόμενο, στο Χαλκιδικιώτη που οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του, που ζητά ανάπτυξη της χώρας και που δικαιούται καλύτερες μέρες.

Η κινητήριος δύναμή μου είναι το συμφέρον του τόπου, η στήριξή σας και η όρεξη μου για δουλειά.

Στις 4 Οκτώβρη σας καλώ να με στηρίξετε και να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ και στον Αρχηγό μας Κώστα Καραμανλή. Για μια οικονομία ισχυρή, για μια Ελλάδα δυνατή, για ένα μέλλον καλύτερo.

Με τιμή

Ιφιγένεια Κυριάκου

Υπ. Βουλευτής ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: