Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Με επικεφαλής τον Σουφλιά το Επικρατείας της ΝΔ


Χωρίς εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο που ανακοίνωσε η Ρηγίλλης

Ο Γιώργος Σουφλιάς, όπως αναμενόταν, τίθεται επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ άλλα δύο στελέχη, που βρίσκονται κοντά στον πρωθυπουργό καταλαμβάνουν εκλόγιμες θέσεις: ο Δημήτρης Σιούφας είναι δεύτερος, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Τις υπόλοιπες εκλόγιμες θέσεις καταλαμβάνουν δύο γυναίκες: η Ευγενία Τσουμάνη - Σπέντζα, δικηγόρος και γενική γραμματέας Ισότητας στο υπουργείο Εσωτερικών, στην τρίτη θέση, και η Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, δικηγόρος διεθνούς δικαίου και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Δικαίου, Επιστήμης και Τεχνολογίας με δραστηριότητα στα θέματα περιβάλλοντος.

Την εξάδα συμπληρώνει η συνταγματολόγος, καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Ειδική Γραμματέας Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Παιδείας Ομογενών στο Υπουργείο Παιδείας, Ισμήνη Κριάρη.

Τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν

7) ο Παναγιώτης Λιαργκόβας, καθηγητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

8) η Νίκη Γκοτζοπούλου δρ Νομικής, γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

9) ο Κώστας Δημητρίου, μέλος του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού, που γεννήθηκε στην Κολωνία από γονείς μετανάστες και εργάζεται στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας

10) Ιωάννα Καλατζάκου-Τσατσαρώνη, δικηγόρος με ειδίκευση στο Εμπορικό Δίκαιο στο Παρίσι

11) Ιωάννης Οικονόμου, γενικός γραμματέας Καταναλωτή, πτυχιούχος Γεωπονικού Πανεπιστημίου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ βρίσκεται στη 12η τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, έπειτα από την επιθυμία που εξέφρασε ο ίδιος.

Ο πρωθυπουργός απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον κ. Έβερτ εξαίροντας την απόφασή του, η οποία, όπως αναφέρει, εξυπηρετεί την ανανέωση των ψηφοδελτίων.

Πηγή: Τα Νέα

Αυτό θα πει ανανέωση, ο Λαρισαίος πρώτη μούρη...

Άλλοι σηκώνουν τον σταυρό του μαρτυρίου, αυτός μια χαρά την βόλεψε.

Ακολουθεί και ο Σιούφας, άλλος νεανίας αυτός...

Και φυσικά ο αγαπητός Ευάγγελος Αντώναρος.

Αυτό και αν είναι αέρας ανανέωσης...

Αμ το άλλο πάλι που έχουν εφεύρει οι ΠΑΣΟΚοι, ότι ο Αχιλλέας 80 χρονών είναι πολύ γέρος για να είναι βουλευτής, ο δε Παπούλιας 81 χρονών είναι περίπου μεσήλικας και κάνει για νέα 5ετή θητεία...

Έλεος σύντροφοι... ή και οι 2 είναι γέροι ή και οι 2 είναι μεσήλικες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: