Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Εμείς τα λέγαμε ... το μεγάλο κόλπο με τα διόδια του Πυργετού


Πως να αποφύγετε τα καινούργια διόδια Πυργετού!

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, στο άκουσμα της είδησης πέρι αύξησης της τιμής των διοδίων κατα την μετεγκατάσταση τους στον σταθμό Πυργετού!Το belarisa.gr σας παρουσιάζει τους παραδρόμους που μπορείτε να ακολουθήσετε, ώστε να αποφύγετε το ”χαράτσι” των 4€, καθώς θεωρούμε τουλάχιστον αστείο, να προπληρώνεις για ένα έργο κινούμενος σε μία και μοναδική λωρίδα για 30 χλμ. (υποτίθεται ότι πρόκειται για εθνική οδό) και σημειωτόν λόγω του καθημερινού μποτιλιαρίσματος!

Διαδρομή Λάρισα – Θεσσαλονίκη

Κινούμενοι από Λάρισα πρός Θεσσαλονίκη, λίγα μέτρα πριν τα διόδια του Πυργετού, υπάρχει πινακίδα που σας πληροφορεί ότι δεξιά στρίβετε για Πυργετό.Ακολουθείτε την πινακίδα και αφού στρίψετε ακολουθείτε τις πινακίδες με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη.

Διαδρομή Θεσσαλονίκη – Λάρισα

Καθώς έρχεστε από Θεσσαλονίκη και αφού περάσετε τον Πλαταμώνα και την παράκαμψη των Νέων Πόρων, ο δρόμος από μονής κυκλοφορίας μετατρέπεται σε διπλής.50 μέτρα από το σημείο αυτό, υπάρχει πινακίδα που σας πληροφορεί ότι δεξιά στρίβετε για Αιγάνη.Συνεχίζετε κανονικά την πορεία σας και ακολουθήτε τις πινακίδες για Λάρισα.

Ακολουθώντας αυτή την διαδρομή, πέρα του ότι ξεπερνάτε το σταθμό των διοδίων, γλιτώνετε και την ταλαιπωρία του μποτιλιαρίσματος, λόγω συσσώρευσης των οχημάτων πρίν τα διόδια !!!

Θα παραθέταμε ευχαρίστως χάρτες της google, αλλά δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνονται οι παράδρομοι της Εθνικής οδού!

Πηγή: belarisa

Δείτε σε αυτά τα links τι είχαμε γράψει και επιβεβαιωθήκαμε πανηγυρικά:

Η κυβέρνηση της συμφοράς αύξησε το αντίτιμο στα διόδια του Πυργετού

Τα διόδια του Πυργετού...

Όποιος Βορειοελλαδίτης θέλει, μπορεί να ακολουθήσει τις οδηγίες που δίνει το Λαρισινό portal προς Λαρισαίους για να αποφύγουν τα διόδια του Πυργετού.

Μπορεί να είναι πονηροί οι Λαρσινοί, αλλά κι εμείς δεν είμαστε κορόιδα. Γιατί αυτά που γράφουν μπορούν να τα ακολουθήσουν και οι Βορειοελλαδίτες αν θέλουν.

Εμείς δεν δώσαμε οδηγίες πως να αποφύγουν τα διόδια. Οδηγίες δίνουν οι Λαρισινές ιστοσελίδες. Για ποιό λόγο να μην επωφεληθούν και άλλοι άνθρωποι;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΑ!!!! Ευχαριστούμε!!

belarisa είπε...

Δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος είναι Λαρισαίος ή πονηρός Λαρισαίος ή δεν ξέρω και γω τι άλλο!Άλλωστε ο εθνικός δρόμος είναι ένας και μοναδικός και χρησιμοποιειται από όλους, είτε είναι Μακεδόνες, είτε Θεσσαλοί κ.λπ.Απλά αναφέραμε το κομμάτι αυτό, λόγω της μετακίνησης πολλών Λαρισαίων στα παράλια του Νομού Πιερίας..

Το άρθρο έχει σκοπό, να ενημερώσει για παράπλευρους δρόμους στην Εθνική οδό, ώστε να αποφύγει κανείς το χαράτσι της ιδιωτικής εταιρείας καθώς και το απίστευτο μποτιλιάρισμα!

Χτές, 30/8/2009, στις 9.30 το βράδυ το μποτιλιάρισμα έφτανε ως τον Πλαταμώνα...

Τα Ανήλια είπε...

Αυτό που γράψαμε από την αρχή, ήταν ότι αυτά τα διόδια κατασκευάστηκαν για να αποφεύγουν οι Λαρισαίοι να τα πληρώνουν. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εσείς οι Λαρισαίοι κινείστε σε όλους τους παράδρομους και αποφεύγετε τα διόδια και στον Πυργετό και στην Λεπτοκαρυά.

Γράψαμε επίσης ότι αυτό είναι πολιτικό παιχνίδι. Φυσικά και οι Μακεδόνες δεν είναι κορόιδα να πληρώνουν τόσα διόδια για να φτάνουν ως την Λάρισα, ενώ οι Θεσσαλοί τα αποφεύγουν.

belarisa.gr είπε...

Οκ, αποψή σου όλα τα παραπάνω, απλά δεν είναι έτσι!