Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Ζητήσαμε την παρέμβαση του Βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου για τον δρόμο καρμανιόλα Θέρμης - Γαλάτιστας

Απευθυνθήκαμε στον Βουλευτή της Β' Θεσσαλονίκης, κύριο Κυριάκο Βελόπουλο και του ζητήσαμε να παρέμβει με όποιον τρόπο μπορεί για να υπάρξει λύση στον δρόμο καρμανιόλα Γαλάτιστας - Θέρμης.

Ακολουθεί το e-mail που του στείλαμε:

Πολύγυρος 30/8/2009

Κυριάκο,

Είμαστε παλιοί γνωστοί σου. Άσχετο αυτό.

Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον δρόμο που συνδέει την Θεσσαλονίκη με την Πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, τον Πολύγυρο.

Στο θέμα αυτό μπορείς να παρέμβεις με όποιον τρόπο νομίζεις, για να βρει την λύση του. Με λίγα λόγια το πρόβλημα είναι ότι σε αυτόν τον δρόμο σκοτώνονται άνθρωποι. Τα περισσότερα τροχαία δυστυχήματα έχουν γίνει από το φανάρι των Βασιλικών μέχρι την είσοδο της Γαλάτιστας.

Η Νομαρχία Χαλκιδικής και ο Νομάρχης της, κύριος Αστέριος Ζωγράφος, προσπαθούν πολύ για να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Όμως δεν αφορά μόνο τα όρια του Νομού Χαλκιδικής αλλά εμπλέκεται και η Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Έτσι δεν δίνεται η λύση που πρέπει, γιατί κάποιοι κάτοικοι του Τριαδίου, όπως έχει ακουστεί και συζητιέται, μπλοκάρουν την διάνοιξη του δρόμου, ο οποίος σημειωτέον έχει κατασκευαστεί στη διάρκεια του στρατιωτικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου. Αν θες πες το Χούντα.

Πρέπει να γίνει κάτι για αυτόν τον δρόμο. Δεν μπορεί να σκοτώνονται άνθρωποι και μάλιστα κατά πλειοψηφία νέοι, γιατί κάποιοι κύριοι δεν θέλουν να ανταλλάξουν τα χωράφια τους που συνορεύουν με τον δρόμο.

Φανταζόμαστε ότι έχεις περάσει από αυτόν τον δρόμο. Όποτε μπορέσεις κάνε μια βόλτα εκεί για να σχηματίσεις ιδίαν άποψη.

Αφού κανείς δεν βοηθάει για να βρει αυτό το πρόβλημα την λύση του, απευθυνόμαστε σε εσένα, μήπως μπορέσεις και κάνεις κάτι.

Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Να είσαι καλά.

Τα Ανήλια
http://ta-anilia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: