Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ξεκινάει ο «γηραιός»



Σήμερα το απόγευμα (7 μ.μ.) θα γίνει η επίσημη «πρώτη» του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο, με όλους τους παίκτες να είναι παρόντες αφού ήρθαν και οι Ντίκα, Τουμά, Γιάκομπ.

Θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη του γυμναστή κ. Καρύδα, θα προπονηθούν επί 7 ημέρες στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Αυστρία, όπου θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Σε αναμονή της απάντησης του Κροάτη Μπόσνιακ είναι οι άνθρωποι του Ηρακλή μετά την επίσημη πρόταση που του κατέθεσαν, αλλά θα πρέπει πρώτα να αποφασίσει ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Καθοριστική είναι η αυριανή ημέρα για το θέμα του ικανότατου επιθετικού, που επιλέχθηκε ανάμεσα από άλλους 4-5 ως αξιόπιστη λύση, με τον Αντώνη Ρέμο να στέλνει το μήνυμα από τη Χαλκιδική, όπου βρισκόταν: «Τέρμα πια οι πίκρες. Τελείωσε η κατηφόρα για τον Ηρακλή, αρχίζει η... ανηφόρα». Κι ακόμη: «Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία φέτος, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μαζί τον Ηρακλή να φτάσει πολύ ψηλά. Εμείς θα κάνουμε το παν, θέλουμε και τη συμπαράσταση του κόσμου μας».

* Στα μετεγγραφικά, συμπληρώστε και το ενδιαφέρον για μεσοεπιθετικό που προέκυψε μετά την άρνηση του Χάρτλεϊ, αλλά και την απομάκρυνση του Μαρκές, που έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Ηρακλής.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: