Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ο Καρατζαφέρης είναι έτοιμος να κυβερνήσει!!!



"Θέμα χρόνου" τα κυβερνητικά καθήκοντα για Καραταζαφέρη

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι από τους πλέον φιλόδοξους πολιτικούς. Η ατάκα του όμως ότι ενδέχεται πολύ σύντομα ο ΛΑΟΣ να καταλάβει τα έδρανα της... αξιωματικής αντιπολίτευσης ή ακόμη και κυβερνητικά καθήκοντα (!) έκανε πολλούς να μειδιούν, ακόμη και τα ίδια τα στελέχη του κόμματός του που τον άκουγαν, καθώς όλα αυτά ειπώθηκαν το Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια των εργασιών του 4ου συνεδρίου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

«Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα στο χθες. Θα πάρουμε την Ελλάδα του αύριο στα χέρια μας για να της δώσουμε την τιμή και την αξία, που της αξίζει. Η πατρίδα μας περιμένει με αγωνία. Χρειάζεται νέο όραμα και ελπίδα, που είστε εσείς. Ήρθε η στιγμή της μεγάλης δικαίωσης. Θα γίνουμε κυβέρνηση. Εδώ είναι οι άνθρωποι, που θα αλλάξουν τον τόπο».

«Πιστεύουμε ότι με την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος θα μας ανατεθούν κάποια στιγμή κυβερνητικά καθήκοντα. Θέμα χρόνου είναι» δήλωσε χαρακτηριστικά, καταχειροκροτούμενος. Αμέσως μετά εξαπέλυσε δριμεία επίθεση τόσο εναντίον της κυβέρνησης όσο και κατά των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Για τη Νέα Δημοκρατία τόνισε πως δείχνει να παραπαίει. «Εμείς προσπαθήσαμε τις πληγές που δημιούργησε στην Ελλάδα μας αλλά και στον εαυτό της, στην ευρύτερη παράταξη, να τις γιατρέψουμε, αλλά όταν πλησιάσαμε, είδαμε ότι η σήψη έχει δημιουργήσει γάγγραινα και δεν σώζεται με τίποτα».

Χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ «όχημα που τρέχει με σηκωμένο χειρόφρενο» σημειώνοντας πως «οι σύντροφοι του Κινήματος όσο και να γκαζάρουν, δεν μπορούν. Εκ φύσεως του αρχηγού τους θα πηγαίνουν με σηκωμένο χειρόφρενο. Ο κ. Παπανδρέου είναι ένας ευγενής άνθρωπος και γλυκός. Δεν σημαίνει όμως ότι αυτά τα πράγματα φτάνουν και αρκούν για να μπορέσεις να κυβερνήσεις τη χώρα. Θα μπορούσε να είναι ένας καλός μάνατζερ σε κάποια επιχείρηση του Βορρά, εδώ όμως η Ελλάδα έχει μια σειρά προβλημάτων στα οποία συμμετέχει και ο ίδιος».

Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε όμως στο πρόσωπο της Γ.Γ. του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, για την οποία είπε πως εάν ζούσαν ο Μαρξ και ο Λένιν, θα την είχαν διαγράψει. Γιατί ο Μαρξ και ο Λένιν ήταν εναντίον των επιχειρηματιών, των κεφαλαίου, ενώ το ΚΚΕ σήμερα είναι από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες. «Το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας έχει επιχειρήσεις που δεν έχει άλλο κόμμα»!

Για τον ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι στο εσωτερικό του υπάρχουν τριβές «που ενδέχεται να δημιουργήσουνε έντονους τριγμούς σε αυτό το κόμμα». Σημείωσε επίσης ότι είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρώπης που έχει πολίτευμα την... κληρονομική πρωθυπουργία.

Τέλος, έκανε λόγο και για τρίτο κόμμα που έχει χρηματιστεί από τη Siemens και για το οποίο δεν έγινε καμία έρευνα, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα ΛΑΟΣ είπε ότι φέρνει την πολιτική θεωρεία του Πατριωτικού Παρεμβατισμού, όπου τον έλεγχο θα έχουν οι πολίτες και στόχος θα είναι η καταπολέμηση της φτώχειας.

Νωρίτερα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ Απόστολος Μπαμίχας είπε ότι το κόμμα μετατρέπεται σε Λαϊκό Κίνημα, ενώ πρότεινε το ένα τρίτο της Κεντρικής Επιτροπής να στελεχωθεί με νέους έως 30 χρόνων.

Πηγή: Espresso

Ολέ ολέ...

Μελλοντικός Πρωθυπουργός κι αυτός...

Του ευχόμαστε να γίνει και Αρχιεπίσκοπος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: