Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Ηλίας Αναστασάκος:"Περισσότερες οι απαιτήσεις φέτος"


Την πεποίθησή του για τον βαθμό ετοιμότητας του ΠΑΟΚ στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, κατέθεσε ο Ηλίας Αναστασάκος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους. Ο έμπειρος επιθετικός διέψευσε εξάλλου κατηγορηματικά κάθε σενάριο που αναπτύχθηκε το καλοκαίρι περί φυγής του από τον Δικέφαλο, τονίζοντας ότι "το μυαλό μου ήταν και είναι στον ΠΑΟΚ".

Αρχικά αναφέρθηκε στη δική του πορεία στη προετοιμασία τονίζοντας ότι "διανύοντας τον δεύτερο χρόνο στην ομάδα, είναι λογικό να νιώθω καλύτερα, να ξέρω την ομάδα και την φιλοσοφία του προπονητή και να γνωρίζω τι ακριβώς θέλει από εμένα. Προσωπικά περιμένω να προσφέρω περισσότερα σε σχέση με πέρυσι, είναι δεδομένο άλλωστε ότι είναι περισσότερες οι απαιτήσεις", είπε αρχικά και αναφέρθηκε στους στόχους του ΠΑΟΚ.

"Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους και να κάνουμε μια πορεία τουλάχιστον ανάλογη της αντίστοιχης περσινής. Υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο και βάσει αυτού προχωράμε. Φέτος, έχουμε λιγότερο χρόνο στη διάθεσή μας για να προετοιμαστούμε, εκτιμώ όμως ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει".

Ερωτηθείς για τα 21.100 εισιτήρια διαρκείας που αγόρασαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, έκρινε ότι "η στήριξη του κόσμου αυξάνει τις ευθύνες της ομάδας. Και πέρυσι μας στήριξε με διαδοχικά sold out και με την διάθεση μεγάλου αριθμού καρτών διαρκείς. Είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σκληρά, να πετύχουμε τους στόχους μας και φυσικά να δώσουμε χαρά στον κόσμο", είπε.

Πηγή sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: