Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Εκδικάζεται αύριο η αγωγή Μήτσιου κατά Λαφαζάνη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Αντί να ζητήσει συγνώμη για τη συμβολή του στην ζημιά που προκλήθηκε στην Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό, όπως περιμένουν οι πολίτες της Χαλκιδικής και όπως του υπέδειξαν οι τρεις εκλεγμένοι Βουλευτές του Νομού, ο κ.Μήτσιου συνεχίζει να παίζει με τα δικαστήρια.

Αύριο Τετάρτη 01-07-09 εκδικάζεται με κατεπείγουσα διαδικασία όπως ζήτησε ο ίδιος, η νέα αγωγή που υπέβαλλε ο ίδιος, μετά την προηγούμενη που απέσυρε ο ίδιος, μετά την αναβολή της που είχε ζητήσει ο ίδιος, αφού προηγουμένως είχε ζητήσει ο ίδιος την επίσπευσή της. Έτσι ο πολιτικός κόσμος του Νομού ασχολείται με το μέγα ζήτημα αν ο κ.Μήτσιου θα αποσύρει και τη νέα αγωγή και αν θα επιλέξει επίσπευση ή αναβολή.

Δυστυχώς τα κίνητρα του κ.Μήτσιου μοιάζουν να είναι ευτελή, αφού δεν ζητάει ούτε διόρθωση ούτε ανάκληση των δηλώσεών μου. Το μόνο που ζητάει είναι χρήματα και μάλιστα το ιλιγγιώδες ποσό των 300.000 ευρώ που είναι μακριά σίγουρα από τα δικά μου μέτρα και μάλλον και από τα δικά του.

Εμείς έχοντας πει μόνο αλήθειες, θα είμαστε εδώ για να υπερασπισθούμε το δικαίωμα του λόγου και της κριτικής αλλά και τις γενικότερες δημοκρατικές αξίες.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

Για τους φίλους αναγνώστες εκτός Χαλκιδικής: Ο κύριος Αργύρης Λαφαζάνης, είναι πρώην Νομάρχης Χαλκιδικής, νυν αρχηγός της Αντιπολιτεύσεως.

Ο κύριος Αργύρης Λαφαζάνης είχε κάνει παλαιότερα δηλώσεις σχετικά με την συμμετοχή του κυρίου Μήτσιου ως δικαστικού αντιπροσώπου στις Βουλευτικές εκλογές του 2007.

Εξαιτίας κάποιων παρατυπιών στην καταμέτρηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει ο κύριος Αθηναίος Φλωρίνης την Βουλευτική έδρα στο εκλογοδικείο.

Ο κύριος Μήτσιου έκανε αγωγή στον κύριο Λαφαζάνη για τις δηλώσεις αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: