Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Παγχαλκιδικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης "Ο Αριστοτέλης": Η πρώτη συνάντηση της νεολαίας της Χαλκιδικής

Η πρώτη συνάντηση της νεολαίας της Χαλκιδικής. Δευτέρα 21-10-2013

Πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματισθεί τη Δευτέρα 21 Οκτ. 2013 στις 8 το βράδυ η πρώτη συνάντηση νέων  της Χαλκιδικής στην Εστία του Παγχαλκιδικού Συλλόγου, προκειμένου να εξετασθεί η πρόταση της ίδρυσης στους κόλπους του Συλλόγου τμήματος νεολαίας που λείπει από την οντότητά του. . Στην πρόσκληση . Παρά τη δημοσιότητα,  ο αριθμός των νέων που προσήλθαν δεν ήταν ο αναμενόμενος. Όμως ήταν αρκετοί-ές για να δημιουργηθεί η μαγιά για την συγκρότηση του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ του ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΥ,

Τους νέους υποδέχθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. θέλοντας να δείξει την αγάπη του προς την τρυφερή αυτή ηλικία και συγχρόνως τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει την ίδρυση του νέου τμήματος. Χαιρετισμό υποδοχής απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχ. Καρτσιώτης, ενώ την κύρια εισήγηση έκανε ο Γεν. Γραμματέας κ.Γιάννης Κοτσάνης ο οποίος τόνισε πόσο η απουσία των νέων από τις δράσεις του Παγχλακιδικού γίνεται αισθητή και αναφέρθηκε στο πλαίσιο των δράσεων και ενεργειών στις οποίες μπορούν αυτοί, με τη δημιουργία του νέου τμήματος, να δραστηριοποιηθούν.

΄Υστερα από διαλογική συζήτηση αποφασίσθηκε να γίνει και νέα συνάντηση και να φροντίσει καθένας  να φέρει και άλλους Χαλκιδικιώτες νέους, γνωστούς και φίλους του, ώστε να μεγαλώσει το τμήμα. Επίσης ρίχτηκε η ιδέα, σε πρώτη-πρώτη φάση να λειτουργήσουν ομάδες χορού και μουσικής και στη συνέχεια, στην εκδρομή που προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί, να δοθεί η ευκαιρία για συζητήσεις ώστε να στραφούν σε άλλες δράσεις, πάντοτε μέσα στα πλαίσια του Καταστατικού και των αποφάσεων του Δ.Σ. Στο τέλος το Δ.Σ. δεξιώθηκε τους νέους οι οποίοι έφυγαν χαρούμενοι ανανεώνοντας το  ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση τη  Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα  του Συλλόγου, όπου καλούνται και οι άλλοι νεολαίοι της Χαλκιδικής να προσέλθουν οπότε και θα γίνει  και η έναρξη της λειτουργίας των δύο πρώτων τμημάτων (χορευτικών και μουσικής παρέας) και θα συζητηθεί η έναρξη των άλλων τμημάτων : εκδρομικού, ορειβατικού, εθελοντισμού, αλληλεγγύης, ενημερώσεων από ειδικούς κλπ.

Με την ευκαιρία τους συνιστούμε  να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συλλόγου και το FACE BOOK για πληρέστερη ενημέρωση.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: